ARED İzmir ziyaretleri [ 03 Kasım 2020 ]


ARED İzmir ziyaretleri

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Yönetim Kurulu Üyelerimiz 5.11.2020 tarihinde Şaban Beyler ve Evren Güldoğan, İzmir İl Temsilcimiz İzmir Taç Grup Reklam’dan Uğur Mıcık ile birlikte İzmir üyelerimiz Gözdecan Reklam’dan Gözde Özcan ve Doğucan Özcan’ı, İzmir Açıkhava Reklam’dan Cihangir Çınar’ı, SDS İzmir’den Hüseyin Karaca’yı ve Ses Reklam’dan Nurettin Üstünsoy’u firmalarında ziyaret ederek geçirmiş oldukları afet nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Şaban Beyler, Evren Güldoğan ve ARED İzmir İl Temsilcisi İzmir Taç Grup Reklam’dan Uğur Mıcık’ın ildeki ziyaretleri 6.11.2020 tarihinde Süstaş Süsler A.Ş.’den Mert Ünveren ile Enes Boyacı ve Dijibas Reklam’dan Mesut Karabay ile devam etti. Firmalarda yapılan görüşmelerde kendilerine geçirmiş oldukları afet nedeniyle ARED adına geçmiş olsun dilekleri iletildi. İzmir ziyaretlerimiz ARED Yönetim Kurulu Üyemiz Evren Güldoğan’ın firmasında (Say Yenilenebilir Enerji Ekipmanları) sonlandı. Tüm üye firmalarımıza ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Şaban Beyler ve Evren Güldoğan, İzmir İl Temsilcimiz İzmir Taç Grup Reklam’dan Uğur Mıcık ile birlikte İzmir üyelerimiz Gözdecan Reklam’dan Gözde Özcan ve Doğucan Özcan’ı, İzmir Açıkhava Reklam’dan Cihangir Çınar’ı, SDS İzmir’den Hüseyin Karaca’yı ve Ses Reklam’dan Nurettin Üstünsoy’u firmalarında ziyaret ederek geçirmiş oldukları afet nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Şaban Beyler, Evren Güldoğan ve ARED İzmir İl Temsilcisi İzmir Taç Grup Reklam’dan Uğur Mıcık’ın ildeki ziyaretleri Süstaş Süsler A.Ş.’den Mert Ünveren ile Enes Boyacı ve Dijibas Reklam’dan Mesut Karabay ile devam etti. Firmalarda yapılan görüşmelerde kendilerine geçirmiş oldukları afet nedeniyle ARED adına geçmiş olsun dilekleri iletildi. İzmir ziyaretlerimiz ARED Yönetim Kurulu Üyemiz Evren Güldoğan’ın firmasında (Say Yenilenebilir Enerji Ekipmanları) sonlandı. Tüm üye firmalarımıza ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.