ARED İZMİR ÜYELERİ KAHVALTILI TOPLANTIDA BİRARAYA GELDİ [ 07 Kasım 2013 ]


ARED İZMİR ÜYELERİ KAHVALTILI TOPLANTIDA BİRARAYA GELDİ

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED İzmir üyeleri arasındaki iletişimi güçlendirmek, ARED ve sektör üzerine karşılıklı fikir alışverişi yapmak amacıyla İzmir İl Temsilcisi Nazım Kaytan’ın organizasyonu ile 07.11.2013 tarihinde Kahvaltılı Toplantı düzenlendi.


ARED İzmir Üyelerinden Bronz Reklamcılık’ın sponsorluğunda gerçekleşen toplantıya 32 kişi katıldı. Toplantı İl Temsilcisi Nazım Kaytan’ın açılış konuşması ile başladı. Ardından gerçekleşen tanışma bölümünde katılımcılar söz alarak kendini tanıttı. 

Tanışma bölümünün ardından söz alan ARED V. ve VI.Dönem Başkanı Birol Fedai katılımcılara, FESPA-ARED ortaklığı ve FESPA Eurasia Fuarı hakkında bilgiler verdi. Birol Fedai, bu fuardan elde edilen geliri ARED’in yine sektöre geri yatıracağını, hangi projelere yatırılması gerektiği konusunda katılımcıların önerilerini aldı. Katılımcılar “meslek lisesi memleket meselesi” sloganı ile sektörün ihtiyacı olan eğitimli eleman yetiştirilmesi konusunda hemfikir kalarak Mersinli Endüstri Meslek Lisesi’nde Açıkhava Reklamcılığı bölümü açılması konusunda ortak karar aldılar.     

Toplantıya katılan İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Filiz Avcı Belet, İzmir Ticaret Odası ve ARED işbirliğinde üzerine düşen tüm görevleri bu güne kadar yaptığını ve bundan sonra da yapacağını vurguladı. İzmir Ticaret Odası’nda yaptığı çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
   
Toplantıda, İzmir’den ARED’e yeni katılan üyelerden Tevik Arslan’ın (Arslan Ajans Digital Ltd. Şti.) ARED yaka rozetini, ARED V. ve VI.Dönem Başkanı Birol Fedai takdim etti.