ARED İzmir’de Endüstriyel Reklam Ürünleri Programı Açıyor [ 20 Kasım 2013 ]


ARED İzmir’de Endüstriyel Reklam Ürünleri Programı Açıyor

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Açıkhava reklam sektörüne eğitimli eleman yetiştirmek amacıyla ARED’in İstanbul ve Ankara’da açılmasını sağladığı teknik programlardan sonra İzmir’de de çalışmalar başlatıldı. İzmir’deki ARED Üyelerinin ortak kararı ile ARED İzmir İl Temsilcisi Nazım Kaytan’ın, Yönetim Kurulu’na ilettiği talep dilekçesi, ARED Yönetim Kurulunca onaylanarak programın açılması için ilk adım atıldı. 

ARED Okullarla İlişkiler ve Eğitim Komitesi Başkanı Birol Fedai, İzmir İl Temsilcisi Nazım Kaytan, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Özcan ve İzmir Üyesi Nurettin Üstünsoy, İzmir Mersinli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ziyaretlerini sıklaştırarak gerekli çalışmalar başlatıldı. Mersinli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Enver Türkoğlu, Metal Bölüm Şefi İsmet Uslu ve Atölye Şefi Celal Gülbatur’un da desteklediği bu girişim için resmi girişimler okul tarafından başlatıldı. 

2014-2015 öğretim yılında, İzmir Mersinli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitime başlaması hedeflenen Endüstriyel Teknik Öğretim Programı için, ARED’in 30.03.2013 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı ile yenilediği işbirliği protokolü şartları geçerli olacak, atölyenin kurulumu, öğrencilerin staj eğitimleri, sektörde istihdamları gibi konular ARED’in sorumluluğunda yer alacaktır.