ARED, İş Birliğinde Olduğu Okulları FESPA Eurasia’da Ağırladı [ 25 Aralık 2018 ]


ARED, İş Birliğinde Olduğu Okulları FESPA Eurasia’da Ağırladı

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED, İş Birliğinde Olduğu Okullar ile Amsterdam’dan Gelen Mediacollege’i FESPA Eurasia 2018 Fuarı’ndaki ARED – Club FESPA Standında Ağırladı

100. yılını dolduran, tabela yapımı, grafik sanatları, ses ve video teknolojileri gibi alanlarda eğitim veren, güçlü bir geçmişe sahip eğitim kurumu Mediacollege Amsterdam’dan gelen 2. ve 3. sınıf öğrencileri ile öğretmenleri, ARED Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Göktürk’ün firması Heyday Reklam’ı ziyaret ederek ülkemizdeki sektör gelişimine, kullanılan teknik ve ekipmanlara dair bilgi aldı. Mustafa Göktürk, firmasını gezdirerek üretimin her aşamasına dair bilgi vermenin yanı sıra ülkemiz hakkında da bilgi paylaşımında bulundu ve Amsterdam’dan gelen öğrencilere ve öğretmenlere hepsinin kendi ismine hazırlanmış bir hatıra plaketi takdim etti.

Amsterdam Mediacollege ile İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Bir Araya Geldi

Firma ziyareti ardından Mediacollege öğrencileri ve öğretmenleri, iş birliğinde olduğumuz okullardan İstanbul Bayrampaşa İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, Türkiye’deki sektörel eğitimle ilgili bilgi edinme ve eğitim ortamını inceleme fırsatı edindi.

FESPA Eurasia 2018 Fuarı’nın ikinci günü olan 7 Aralık Cuma günü, İstanbul Bayrampaşa İnönü Mesleki ve Anadolu Lisesi ile Mediacollege öğrencileri ve öğretmenleri FESPA Eurasia fuarını ziyaret ettiler ve tekrar bir araya geldiler. Ayrıca, firma ve okul ziyareti sonrasında sektörün fuarını ziyaret eden Amsterdan Mediacollege öğrencileri, daha kapsamlı bir çatı altında sektörü geniş bir açıdan inceleme ve değerlendirme imkanına erişti.

ARED’in İş Birliğinde Olduğu Okullardan İzmir Mersinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de Fuarı Ziyaret Etti

İş birliğinde olduğumuz okullardan İzmir Mersinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, 6 Aralık Perşembe günü fuarın açılışına katılım sağladı ve salonları gezerek yeni teknolojileri inceledi. İzmir Mersinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ARED İzmir İl Temsilcisi Nazım Kaytan eşlik etti.

Öğrenciler, fuarı gezerek gelecekte edinmek istedikleri meslekler hakkında daha fazla bilgi sahibi oldu ve uygulama alanlarında deneyim kazanma şansını elde etti.

Sektörün tek temsilcisi ARED, sektörel eğitime sağladığı katkıları sürdürmeye ve istihdam gücünü artırmak adına yürüttüğü projeleri başarıyla tamamlamaya devam edecek.