ARED’in Sektörel Eğitim Faaliyetleri [ 19 Şubat 2019 ]


ARED’in Sektörel Eğitim Faaliyetleri

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

İstanbul Reklam’dan Sektörel Eğitime Makine Desteği

ARED Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Beyler’in firması İstanbul Reklam, ARED’in iş birliğinde olduğu okullardan Bayrampaşa İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne dijital baskı makinesi bağışında bulundu ve makinenin kurulumu 10 Ocak’ta gerçekleşti. İstanbul Reklam geçtiğimiz yıl da bölüm atölyesine bir CNC Router bağışında bulunmuştu.

Aydın GMS Maket’ten İnönü MTAL’ye Otobüs Maketi Armağanı

ARED’in Aydın’da 14 Şubat’ta ziyaret ettiği GMS Maket’in sahibi ve Aydın’ın tabela ustalarından İsmail Erzurumluoğlu’nun bağışladığı el yapımı maket otobüs, ARED Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Beyler ve ARED İstanbul Avrupa Yakası İl Temsilcisi Muharrem Yıldırım tarafından 19 Şubat’ta İstanbul İnönü MTAL’ye teslim edildi. Değerli armağanı için İsmail Erzurumluoğlu’na çok teşekkür ederiz.

Mersinli MTAL’de ARED Kariyer Günleri Etkinliği

Kariyer Günleri etkinliği kapsamında 20.12.2018 tarihinde Metal Teknolojisi Alanı ARED Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı öğrencilerimize “Üstünler Reklam Kariyer Günü” sunumuyla Tamer Üstün ve Damla Darga Kazmakıran’a (Üstünler Reklamcılık ve Nak. Tic. Ltd. Şti.) eğitime verdikleri destek için ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Ankara Çankaya İlçe MTOYK Toplantısı

Mesleki teknik eğitimde okul-sektör iş birliği çalışma programı gereğince, ATA, ASO, ANKESOB ve meslek odalarının ilçelerdeki temsilcileri ile belediye, meslek alanları ile ilgili kamu kurum ve kuruluşların tamamının temsil edilmesine özen gösterilerek Mesleki Teknik Eğitim Şube Müdürü başkanlığında oluşturulan Ankara Çankaya Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Yönetim Kurulu (MTOYK) Komisyonunun 30.01.2019 tarihinde düzenlediği 2018-2019 öğretim yılının ilk toplantısına ARED’i temsilen Başkan Yardımcısı Şahin Acar katıldı.

İzmir Bornova İlçe MTOYK Toplantısı

İzmir Bornova Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün, mesleki ve teknik eğitim alanında yapılacak çalışmalarda sektör, ilgili meslek kuruluşları ve yerel yönetimlerin desteğini alarak, katılımcılık ve şeffaflık ilkeleri çerçevesinde daha nitelikli bir mesleki ve teknik eğitimi gerçekleştirmek amacıyla 09.01.2019 tarihinde düzenlediği Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Yönetim Kurulu Komisyonu toplantısına Derneğimizi temsilen ARED İzmir İl Temsilcisi Nazım Kaytan katıldı.

Mersinli MTAL’de ARED Eğitimleri

Bölüm öğrencilerinin sektörel bilgilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen ARED Eğitimlerine, 07.02.2019 tarihinde “Sektörde Kullanılan Makine Çeşitleri” konulu seminer sunumuyla destek veren Mert Ünveren’e (Süstaş Reklam Market A.Ş.) çok teşekkür ederiz.