ARED’in Sektör Ziyaretleri Nisan Ayında da Hız Kesmiyor [ 09 Nisan 2019 ]


ARED’in Sektör Ziyaretleri Nisan Ayında da Hız Kesmiyor

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

FESPA Eurasia Fuarı ve Üyelik Geliştirme Çalışmaları Kapsamında ARED Yönetim Kurulu’nun Firma Ziyaretleri Nisan’da da Devam Ediyor.

ARED Yönetim Kurulu’nun sektörde üye olan ve olmayan firma temsilcileriyle iletişim ve diyaloğunu geliştirmek, FESPA Eurasia Fuarı ve üyelik geliştirme çalışmalarını sürdürmek amacıyla Şubat ayında başlattığı firma ziyaret programı Nisan ayında da devam ediyor. Nisan ayının ilk haftasında planlanan ziyaretler ARED Başkan Yardımcısı Şahin Acar, Genel Sekreter İbrahim Demirseren, Sayman Levent Olcayto, Yönetim Kurulu Üyeleri Şaban Beyler ve Mustafa Göktürk, FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici ve ARED Koordinatörü Şenay İpek’in katılımıyla 5 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Önceki ziyaretlerde olduğu gibi bu ziyaretlerde, MYK Mesleki Yeterlilik Kurumu’nda sektörümüze ait iki mesleğin standart ve yeterliliklerinin ARED tarafından tamamlandığı, farklı bir kuruluş tarafından yürütülen üçüncü mesleğin standartlarının oluşturulmasına ise katkı sağlandığı, ARED’in iş birliğindeki okullarda atölye kurulumundan öğrencilerin bursuna kadar verilen ARED destekleri, İTO’nun ARED’in desteği ile yürüttüğü “Endüstriyel Reklam Sektörü Araştırması”, sektörümüzün tarihini ustalarımızın öz geçmişleriyle birlikte yazılı hale getiren ARED Açıkhaavda Dünden Bugüne Ustalar kitabı, gibi konularla ilgili güncel bilgiler üyelerle paylaşıldı, görüş ve önerileri alındı.

ARED Yönetim Kurulu günün ilk ziyaretine Frimpeks Kimya ve Etiket San. Tic. A.Ş. ile başladı. Frimpeks’te ARED Yönetim Kurulu’na Genel Müdür Yardımcısı İlhan Ürer ve Grafik Ürünleri Bölüm Müdürü Züleyha Geçkin ev sahipliği yaptı. ARED desteğini sürekli kılan üyelerden biri olan Frimpeks’in, ARED’in iş birliğinde olduğu okullardaki sektörel eğitime desteğinin daha da artacağı bilgisi alındı. ARED Yönetim Kurulu Üyeleri bu ziyarette Frimpeks firmasını daha yakından tanıma fırsatı buldu. Frimpeks CEO’su Emre Sayer’in kısa bir zaman önce raflarda yerini alan “2048 Geleceğe Hazır Mısın?” adlı kitabı da ziyaret sırasındaki keyifli sohbet konularından biri oldu.

ARED Yönetim Kurulu günün ikinci ziyaretini Mat Kağıtçılık San. ve Tic. A.Ş.’ne gerçekleştirdi. ARED’in kurucu üyelerinden ve Derneğin ilk kadın üyesi olan Birgan İşeri’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, ARED Başkan Yardımcısı Şahin Acar ARED’in güncel faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Birgan İşeri, kuruluşundan bugüne her zaman ARED’in destekçileri arasında olan Mat Kağıt’ın bundan sonraki süreçte de desteklerinin süreceğini belirtti.

ARED Yönetim Kurulu’nun bir sonraki durağı Pimms Uluslararası Reklam Ürünleri San. A.Ş. ve Som İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.’nin temsilcisi Selçuk Aygüler oldu. ARED Yönetim Kurulu bu ziyarette, aynı zamanda ARED 8. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi olan Selçuk Aygüler’e güncel ARED faaliyetleriyle ilgili bilgi aktarma, yeni dönem faaliyetleriyle ilgili görüş, öneri ve değerlendirmeleri üzerine sohbet etme imkanı buldu.

ARED Yönetim Kurulu Üyeleri günün üçüncü durağında Prodigital’dan İbrahim Tekeş ve Sahsen Kazancı’nın konuğu oldular. ARED faaliyetleri ve sektör üzerine samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda, ARED Yönetim Kurulu Üyeleri de Prodigital’i daha yakından tanıma imkanı buldu.

ARED Yönetim Kurulu, günün son ziyaretini Birleşik Akrilik San. ve Tic. Ltd. Şti.’nden Şenol Çelik’e gerçekleştirdi. ARED’in ilk yıllarından bu yana üyesi olan ve Dernek faaliyetlerine gerek sponsorluk gerekse komitelerde görev alma ile destek veren Şenol Çelik, akrilik ve üretim konusunda detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Şenol Çelik gelecekte de ARED’e desteğinin devam edeceğini belirtti.

5 Nisan’da İstanbul Avrupa Yakası’ndaki firmalara gerçekleştirilen ARED Yönetim Kurulu ziyaretleri ilerleyen tarihlerde İstanbul Anadolu Yakası’nın yanı sıra diğer illerde de sürdürülecek.