ARED'in İzmir ziyaretleri [ 17 Mart 2022 ]


ARED'in İzmir ziyaretleri

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED’in İZTO ve EBSO Ziyaretleri

ARED Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve ARED ekibi ARED İzmir İl Toplantısı ve Sektörel Eğitim Semineri’nin düzenleneceği 10 Mart 2022 tarihinin sabahında önce Ege Bölgesi Sanayi Odası’nı, ardından da toplantının da gerçekleştirileceği İzmir Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

EBSO Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda ARED ekibini, Başkan Yardımcısı H. İbrahim Gökçüoğlu ağırladı ve kendisiyle ARED faaliyetleri ile sektör hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Özellikle İzmir’deki iş birliğinde bulunulan Mersinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konusunda yapılabilecek projeler, NACE kodu konusunda uygulanabilecek adımlar hususlarında Gökçüoğlu son derece olumlu ve yönlendirici bir yaklaşım sergiledi,  samimiyet ve misafirperverlikle ARED’i ağırladı.

İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener ile Görüşüldü

ARED İzmir Toplantısı ve Sektörel Eğitim Semineri, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi 52. Grup Meslek Komitesi Başkanı Filiz Avcı Belet’in yönlendirmesi ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener’in desteğiyle  İzmir Ticaret Odası’nda gerçekleştirilmişti.

Toplantının hemen öncesinde teşekkür amacıyla İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener ile bir araya gelindi. Kendisine kısaca Dernek faaliyetlerinden ve sektörden bahsedildi. ARED’in faaliyetleri hususunda gelecekte de destekleyici bir tavır içerisinde bulunacaklarına dair olumlu geri dönüşler eşliğinde oldukça sıcak bir görüşme gerçekleştirildi ve görüşmenin hemen ardından ARED İzmir Toplantısı ve Sektörel Eğitim Semineri alanına geçildi.

ARED’den Mersinli MTAL Ziyareti

ARED ekibi, İzmir organizasyonu çerçevesinde Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı açtığı iş birliğindeki okullarından Mersinli MTAL’ni de ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette öncelikle atölye gezildi, öğrencilerle bir araya gelindi ve emekleri için Okul Müdürü Özer Toykar ile İsmet Uslu’ya teşekkür plaketleri takdim edildi.