ARED İl Toplantıları 12. Senesine Aydın ile Başladı [ 19 Şubat 2019 ]


SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Ocak ayında yapılan senenin ilk ARED Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, ARED İl Toplantıları’nın gerçekleştirileceği iller daha önce ziyaret edilmeyen iller arasından seçildi ve bu doğrultuda senenin ilk toplantısının Aydın’da yapılmasına karar verildi.

14 Şubat’ta düzenlenen 57. ARED İl Toplantısı ve Eğitim Semineri’ne Aydın ile başlayan ARED Yönetim Kurulu Üyeleri, ilk defa ziyaret ettikleri ilde faaliyet gösteren firmalara uğrayarak güne başladı. ARED Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın’da yeni üye olan Gülçin Tavaslıoğlu’nun firması Gülçin Reklam, ardından Aşkın Kılıç’ın firması Güven Reklam ve İsmail Erzurumluoğlu’nun firması Güner Reklam – GMS Maket’i ziyaret etti.

ARED Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Beyler ve ARED İstanbul Avrupa Yakası İl Temsilcisi Muharrem Yıldırım’ın organize ettiği bu ziyaretlerde ARED Yönetim Kurulu’na, ARED 5. ve 6. Dönem Başkanı Birol Fedai, ARED İzmir İl Temsilcisi Nazım Kaytan, ARED Denizli İl Temsilcisi Hülya Canbakan, Genç ARED İzmir üyelerinden Sistem Printing Company’den Zeki Fedai, sponsor firmalar FESPA Eurasia’dan Betül Binici, SDS İzmir’den Hüseyin Karaca ve Folpa’dan Süleyman Vardar eşlik etti.

Aydın Ticaret Odası’nda gerçekleşen toplantının moderatörlüğünü ise ARED Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Beyler ile İstanbul Avrupa Yakası İl Temsilcisi Muharrem Yıldırım üstlendi. Kısa bir açılış konuşması gerçekleştiren ARED Başkan Yardımcısı Şahin Acar; bu organizasyonda çalışmalara destek veren Gülçin Reklam’dan Gülçin Tavaslıoğlu’na, Güven Reklam’dan Aşkın Kılıç’a, ARED İstanbul Avrupa Yakası İl Temsilcisi Yazım Reklam’dan Muharrem Yıldırım’a, ARED İzmir İl Temsilcisi Çığır Reklam’dan Nazım Kaytan’a, Yönetim Kurulu Üyesi İstanbul Reklam’dan Şaban Beyler’e, ARED Aydın İl Toplantısı’na sponsorluklarıyla destek veren Bronz Reklamcılık, FESPA Eurasia, Folpa, Frimpeks, İstanbul Reklam, SDS ve Unifol firmalarına ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. ARED – FESPA ortaklığıyla 2019’da yedincisi düzenlenecek FESPA Eurasia Fuarı’nın 5 – 8 Aralık’ta İFM’de (İstanbul Fuar Merkezi) gerçekleşeceğini dile getiren Şahin Acar firmaları fuarı ziyaret etmeye davet ederek konuşmasını sonlandırdı.

Şahin Acar’ın konuşması sonrasında Aydın’dan ARED’e yeni üye olan Gülçin Reklam’dan Gülçin Tavaslıoğlu’nun yaka rozetini ARED 5. ve 6. Dönem Başkanı Birol Fedai takdim etti.

ARED Ustalara Saygı Töreni’nde Aydın’da sektörde iz bırakan ustalar Erol Karahalil (Emrah Reklam, Kuşadası), Hayri İpek (Reklamland, Kuşadası), İsmail Erzurumluoğlu (Güner Reklam, Aydın), Reşat Karadavut (RCV Reklam, Aydın), Tuncay Öncel (Sistem Reklam, Kuşadası), Zekeriya Özen (Özen Reklam, Aydın) ve Abidin Kardeş (Kardeş Reklam, Aydın) sahneye davet edilerek, ARED 5. ve 6. Dönem Başkanı Birol Fedai, ARED İzmir İl Temsilcisi Nazım Kaytan, ARED Kurucu ve Kayseri Üyelerinden Erdoğan Demir ve ARED Başkan Yardımcısı Şahin Acar tarafından plaketleri takdim edildi. Aydın’da sektörde iz bırakan ustalardan Merhum Metin Koyunsev anıldı ve Ustalara Saygı Töreni sona erdi.

Ustalara Saygı Töreni sonrasında, Eğitmen, Danışman ve Yazar Oğuz Benlioğlu “Değişimi Yönetmek” konulu eğitim semineri gerçekleştirdi. 3 modülden oluşan seminerde, güçlü kişilik özelliklerinin neler olduğu, amaç odaklı ve yenilikçi bir profilin nasıl olması gerektiği katılımcılarla paylaşıldı.

Aydın, Denizli, İzmir ve Kayseri’den toplam 70 kişinin katıldığı ARED Aydın İl Toplantısı, katılımcılara katılım belgelerinin takdim edilmesi sonrasında sona erdi.

Bir sonraki ARED İl Toplantısı, 11 Nisan 2019 Perşembe günü Mardin’de gerçekleştirilecek.