ARED İl Temsilcileri İstanbul’da Buluştu [ 21 Haziran 2016 ]


ARED İl Temsilcileri İstanbul’da Buluştu

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Türkiye genelinde bölgesel erişimi güçlendirmek ve sektörel iletişimi aktif tutmak hedefiyle çeşitli illerde görev alan 35 İl Temsilcisi bulunan ARED, 27 Mayıs’ta düzenlenen toplantıyla temsilcilerini bir araya getirdi.

ARED Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Temsilcileri Koordinatörü Mert Çiçek’in Optimum Digital Planet ofisinde ev sahipliği yaptığı toplantıya 12 İl Temsilcisi’nin yanı sıra ARED Yönetim Kurulu’ndan Halil Eligür, İbrahim Demirseren ve Aynur Çakır; Genç Aredliler Yönetim Kurulu’ndan ise Mert Ünveren ve Sait Reha Opak katılım gösterdiler. ARED Koordinatörü Şenay İpek ve FESPA Eurasia Satış Müdürü Betül Binici’nin yaptıkları sunumlar ışığında ilerleyen toplantı yoğun bir gündemle gerçekleşti.

Adana, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Kayseri, Mersin, Muş, Sakarya, Tekirdağ ve Uşak’tan toplantıya katılan temsilciler İstanbul’da buluşarak tanışma ve kaynaşma imkanı buldular. Geçtiğimiz dönemlerde görev almış delegeler ve ilk defa ARED İl Temsilciliği görevini üstlenen ARED üyelerinin iletişimleri için kanallar yaratılması ve iş birliklerinin mümkün kılınabilmesi için İl Temsilcileri Koordinatörü Mert Çiçek’in organizasyonu ile hayata geçen toplantıya katılımın, coğrafi anlamda çeşitlilik göstermesi, daha önce karşılaşma imkanı bulamamış pek çok temsilcinin meslektaşlarıyla görüşebilmesine olanak tanıdı.

8-11 Aralık’ta gerçekleşecek FESPA Eurasia 2016 Fuarı öncesi, İl Temsilcileri’nin çalışmalarının odak noktası bölgelerden fuara toplu ziyaret organizasyonlarının düzenlenmesi ve 2016 ARED Endüstriyel Reklam Ödülü’nün tanıtım faaliyetlerinin illerde yaygınlaştırılması olarak belirlendi. İl Temsilcileri ayrıca Atatürk Köşesi Sosyal Sorumluluk Projesi, yerel yönetimlerde ARED’in temsili ve Dünden Bugüne Ustalarımız kitabının içeriğinin geliştirilmesi gibi süregelen ARED çalışmaları ile ilgili bilgilendirildiler ve sürece aktif katkı koymanın yöntemlerini tartıştılar.

ARED İl Temsilcileri İstanbul Toplantısı’nı toplu akşam yemeği organizasyonu takip etti ve delegelerin hem ARED ile hem de kendi içlerindeki iletişim kanal ve imkanlarının dinamik tutulması temennisi ile etkinlik tamamına erdirildi.