ARED Hatay Ziyaretleri [ 16 Mayıs 2022 ]


ARED Hatay Ziyaretleri

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

12 Mayıs 2022 tarihinde, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen ARED Hatay Toplantısı ve Sektörel Eğitim Semineri öncesinde; ARED Başkanı Şahin Acar, Başkan Yardımcısı Şaban Beyler, Genel Sekreteri İbrahim Demirseren, Saymanı Levent Olcayto ve ARED Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Yıldırım, bölgedeki sektör ve kamu temsilcilerini, ARED Hatay İl Temsilcisi Hasan Fehmi Keskin, ARED Ankara Üyesi Kömen Reklam’dan Necmi Türker, ARED Hatay Üyesi İpek Reklamcılık’tan Şükrü Sayılan ve Hatay’daki sektör temsilcisi Koç Reklam’dan Aydın Kapıcı’nın da eşlikleriyle ziyaret ettiler.

Aysis Reklam, Çizgi Reklam, Efe Reklam, İskenderun Reklam Ajansı, Mor Reklam, Akbulut Reklam, Aykar Tabela, Baskı Merkezim, Değer Reklam, Ersoy Reklam, İlter Reklam, AHM Reklam, Bereket Reklam, Gözde Reklam, Key Reklam, Koç Reklam, Maya Reklam, Oral Tabela, Özen Tabela, Sahilli Reklam ve Üstün Tabela yetkililerini ziyaret ettiler. İlaveten Bülent Reklam’dan Bülent Yola, Coşkun Reklam’dan Mustafa Coşkun, Çınar Reklam’dan Ferzende Alp, Eliş Reklam’dan Onur Topal, Güneş Reklam’dan Emrah Koçak, Korhan Reklam’dan Muzaffer Korhan, Reklam Store’dan Gürkan Yılmaz, Martı Reklam’dan Mehmet Kayhan ve oğulları Evren Kayhan ile Kenan Kayhan ve Tolga Medya Reklam’dan Tolga Atav da ziyaret edilen bölge sektör temsilcileri arasındaydı.

Sektör temsilci ziyaretlerinin yanı sıra Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de ziyaret edilen yetkililer arasındaydı. Ziyaretler esnasında ARED anı plaketi ilgili kişilere takdim edildi. Tüm sektör temsilcilerimize ve bölgedeki yetkililere misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.