ARED, Eskişehir’e ziyaret gerçekleştirdi [ 09 Ekim 2021 ]


ARED, Eskişehir’e ziyaret gerçekleştirdi

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED, Eskişehir’e Ziyaret Gerçekleştirdi

ARED Yönetim Kurulu Üyeleri ve ofis ekibi 8 Ekim 2021 tarihinde Eskişehir’e ziyaret gerçekleştirdi. ARED Yönetim Kurulu’nun Eskişehir ziyareti, Başkan Ahmet Özdemirel’in firması olan Duygu Endüstriyel Reklam ile başladı. Eskişehir programında yer alan ARED Ekim ayı Yönetim Kurulu Toplantısının bir kısmı Duygu Endüstriyel Reklam’da gerçekleştirildi. ARED Yönetim Kurulu Üyeleri, toplantının ardından Duygu Endüstriyel Reklam’ın imalat bölümünü ziyaret ederek ürünler hakkında bilgi aldı.

ESO Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Ziyaret Edildi

Duygu Endüstriyel Reklam ziyaretinin ardından Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş'ı ziyaret eden ekip, kendisine ARED faaliyetlerine sunduğu katkılar için teşekkür belgesini ve hediyesini takdim etti. Sayın Kesikbaş ve ekibi de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek yöresel hediyelerini ve plaketlerini, Başkan Ahmet Özdemirel nezdinde ARED’e takdim ettiler. ARED Ekim ayı Yönetim Kurulu Toplantısının ikinci bölümü de Eskişehir Sanayi Odası’nda gerçekleştirilerek gündemde yer alan maddeler Yönetim Kurulu tarafından karara bağlandı.

ARED Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Eskişehir’de Gerçekleştirildi

ARED Yönetim Kurulu, pandemi sürecindeki normalleşme koşulları altındaki fiziki olarak ilk kez bir araya geldikleri toplantıyı, ARED Başkanı Ahmet Özdemirel’in evsahipliğinde, Eskişehir’de gerçekleştirdi. Duygu Endüstriyel Reklam ve Eskişehir Sanayi Odası toplantı salonunda, iki bölüm halinde gerçekleşen toplantıda gündem konularını değerlendirerek karara bağlayan ARED Yönetimi, üyelik başvurusu ve fesih taleplerinin kabulüne, Kasım ayında gerçekleşecek ARED 10. Olağan Genel Kurulu, tarih, yer, saati ve gündemini değerlendirerek onaylanmasına, Genel Kurul’a sunulacak anatüzük değişikliklerinin kabulüne karar verirken, girişimleri sürdürülen; 27.40.06 nolu Nace kodu tanımım güncellenmesi, TOBB Sektör Meclisleri’nde yer alma, sektörümüzün KOSGEB teknoloji sınıflarında konumlanması, ARED Tabela ve Baskı Müzesi envanterinin genişletilmesi konularında ise bilgi paylaşımında bulunuldu.  

ARED Tabela ve Baskı Müzesi Girişimleri Devam Ediyor

Toplantı ve ziyaretlerin ardından ARED Yönetim Kurulu üyeleri ve ofis ekibi önce Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ni, sonrasında ise rehber eşliğinde Odunpazarı Modern Müze’deki Günün Sonunda Sergisi’ni gezdi. ARED Yönetim Kurulu, müze gezilerinin ardından Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdür Vekili Özden Yılmaz ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede projelendirilen ve dosyalanan ARED Tabela ve Baskı Müzesi hazırlık ile envanterleri Yılmaz’a teslim edildi. Müzenin kuruluş amacı ve ürünlerin sergi için uygunluğu hakkında olumlu görüşler paylaşıldı ve zaman planlanması konusunda haberleşileceği konuşularak iyi dilekler eşliğinde Eskişehir görüşmeleri sonlandırıldı.