ARED ESKİŞEHİR’DE REKABET VE GÜNLÜK YÖNETİM EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİ [ 12 Haziran 2013 ]


ARED ESKİŞEHİR’DE REKABET VE GÜNLÜK YÖNETİM EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Açıkhava Reklamcıları Derneği’nin 12 Haziran 2013 tarihinde Roof Garden Hotel’de düzenlediği Eskişehir toplantısında ARED Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Sezgin’in sunumu ile Rekabet ve Günlük Yönetim Eğitim Semineri düzenlendi.

Eskişehir’in yanı sıra diğer illerden gelen katılımcıların ilgiyle izlediği seminerde Ömer Faruk Sezgin, “Rekabet ve Günlük Yönetim” konusunu farklı açılardan dile getirdi. İnteraktif olarak gerçekleşen eğitimde Ömer Faruk Sezgin, gerçek tecrübe ve uygulamalara dayanan birikimlerini katılımcılarla paylaştı.
                                      
Şirketlerin, patronları ve yöneticilerinden farklı olarak kendine özgü kişilikleri olduğunun altını çizen Ömer Faruk Sezgin, şirketin kişiliğine saygı duyulması gerektiğini vurguladı. Bir kuruluşta organizasyonun gelişmesini ve etkinliğini etkileyen kişilik özelliklerini sıralayan Ömer Faruk Sezgin, her kişilik özelliğine ait davranış biçimlerini de sıralayarak gerçek örneklerle destekledi. Şirketlerde yönetim felsefesi, yatırım, planlama, pazarlama ve satış, stok yönetimi gibi konulara da değinen Ömer Faruk Sezgin, katılımcılara şirket yönetimlerinde hemen uygulamaya koyabilecekleri bilgiler aktardı.