ARED Endüstriyel Reklam Yarışmasının Kazananları Belli Oldu [ 14 Aralık 2016 ]


ARED Endüstriyel Reklam Yarışmasının Kazananları Belli Oldu
ARED Endüstriyel Reklam Yarışmasının Kazananları Belli Oldu

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

2. ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’nin kazananı, FESPA Eurasia 2016 Fuarı’nın üçüncü günü olan 10 Aralık’ta fuar kapanış saatine kadar kullanılan yaklaşık 350 oy doğrultusunda belirlendi.

Finale kalan üç başvuru, jüri üyeleri Ahmet Özdemirel (Duygu Reklam), Prof. Dr. Ali Murat Vural (Bersay İletişim Grubu), Birol Fedai (Sistem Printing Company), Can Bekçi (MEC Global Türkiye), Mehmet Özbakır (Gama Reklam), Volkan Tahmazoğlu (Sütaş A.Ş.) ve Yaşar Güvenen’in (AION) puanlamaları sonucunda: Doğtaş/İstikbal/Bellona Mobilya, Forum Kayseri Alışveriş Merkezi ve Voyage Sorgun için yapılmış projeler olarak belirlenmişti.

Üç finalistin projeleri, fuar alanında bulunan oylama alanlarında sergilendi ve fuar katılımcı ve ziyaretçileri üç gün boyunca beğendikleri projeleri oyladı. Yarışmanın kazananı 11 Aralık’ta FESPA Eurasia Konferans alanında gerçekleştirilen törende açıklandı. ARED Koordinatörü Şenay İpek’in sunumuyla gerçekleşen törende ARED Başkanı Halil Eligür ve ARED Yönetim Kurulu Üyesi ve projenin mimarı Ahmet Özdemirel tarafından takdim edilen ödüllerde birinciliği Antalya’dan Rekmar Reklam’ın Voyage Sorgun, ikinciliği Kayseri’den Feza Reklam’ın Forum Kayseri Alışveriş Merkezi ve üçüncülüğü İstanbul’dan Yazı Reklam’ın Doğtaş/İstikbal/Bellona Mobilya projeleri elde etti.

2. ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’nin kazananı olan Rekmar Reklam, Hamburg’da gerçekleşecek FESPA 2017’ye 2 gün 1 gece konaklamalı çift kişilik ziyaret ödülünü kazanmanın yanı sıra FESPA Awards 2017’de ücretsiz yarışmacı olma şansını elde etti. Ödülü Alper Tenşi adına BLZ Reklam’dan S. Reha Opak teslim aldı. 2015 yılı ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’nin kazananı Çizgi Reklam, FESPA Awards 2016’da kendi segmentinde üçüncülük ödülüne erişmişti.

Endüstriyel reklamcılığın mecra ve malzeme çeşitliliğini, projelerin reklam alanı olarak değerleri dışında yaratıcılık ve ustalık anlamında onurlandırmayı amaçlayan ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’nin üçüncüsü için çalışmalar önümüzdeki sene başlayacak ve kazananlar yine 7-10 Aralık 2017’de gerçekleşecek FESPA Eurasia 2017’de açıklanacak.