ARED Endüstriyel Reklam Ödülü [ 30 Nisan 2015 ]


ARED Endüstriyel Reklam Ödülü

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Bu yıl ilk defa düzenlenen ARED Endüstriyel Reklam Ödülü, en yenilikçi endüstriyel reklamı üreten ve uygulayan firmayı tespit etmek ve ödüllendirmek, endüstriyel reklam sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenmektedir.

Daha önce üretilmemiş, farkındalık yaratmış, yaratıcı, estetik, katma değer ve maliyet avantajı sağlayan, yenilikçi bir malzemeyle üretilen vb. şartlarından bir ya da birkaçını taşıyan endüstriyel reklamlar, ARED Endüstriyel Reklam Ödülü yarışmasına katılabilecektir.

ARED Endüstriyel Reklam Ödülü, başvurular sonrasında jüri tarafından yapılacak ön eleme sonucu belirlenecek 3 adet yenilikçi endüstriyel reklamın, FESPA Eurasia 2015 Fuarı süresince, fuar katılımcıları ve ziyaretçilerince oylanması sağlanacak ve en çok oy alan ürününe verilecektir.

Yapılan oylamalar sonucunda, en çok oyu alan yenilikçi endüstriyel reklamı üreten firmanın yetkilisi ya da yetkilisinin önereceği kişi, 8-11 Mart 2016 tarihlerinde Amsterdam’da gerçekleşecek FESPA Digital 2016 Fuarı’na 2 gün+1 gece konaklamalı (sadece yol ve konaklama ücreti karşılanacaktır) çift kişilik ziyaret ödülü kazanacaktır.

ARED Endüstriyel Reklam Ödülü Katılım Formu için tıklayınız.