ARED EĞİTİMLERİ İLE BALGAT T.E.M.L.’DE MART AYI YOĞUN GEÇTİ [ 27 Mart 2014 ]


ARED EĞİTİMLERİ İLE BALGAT T.E.M.L.’DE MART AYI YOĞUN GEÇTİ

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED’in girişimleri ve Ankara Ticaret Odası’nın da katkıları ile 2011-2012 öğretim yılında, Ankara’daki Balgat Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitime başlayan “Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı” öğrencilerinin sektörel bilgi ve tecrübelerini geliştirmek, kişisel gelişimlerine destek vermek amacıyla düzenlenen eğitimler Mart ayında yoğun bir programla gerçekleştirildi. ARED Okullarla İlişkiler ve Eğitim Ankara Komitesi Üyesi ve Eğitim Gönüllüsü Şahin Acar’ın organizasyonuyla düzenlenen eğitimler sektördeki eğitim gönüllülerinin sunumlarıyla gerçekleşti.        

03.03.2014 tarihinde, Balgat T.E.M.L’deki Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı 12.sınıflar için sunumunu Atem Makine Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti.’nden Emre Okur ve Rapido Reklam’dan Rafet Ulusan’ın yaptığı “Endüstriyel Reklam Makine ve Ekipmanları Uygulamalı CNC Router” eğitimi düzenledi.        

05.03.2014 tarihinde, Balgat T.E.M.L’deki Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı 11.sınıflar için sunumunu Atem Makine Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti.’nden Emre Okur ve Rapido Reklam’dan Rafet Ulusan’ın yaptığı “Endüstriyel Reklam Makine ve Ekipmanları Uygulamalı CNC Router” eğitimi düzenledi.       

10.03.2014 tarihinde, Balgat T.E.M.L’deki Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı 12.sınıflar için sunumunu Başkent Reklam Tanıtım Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.’nden Sevgi Özçelik’in yaptığı “Dijital Baskı Uygulamaları” eğitimi düzenledi.         

Balgat T.E.M.L.’de düzenlenen “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve M. Akif ERSOY’u Anma” programında,  Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı Öğretmeni Vedat Şamşul ile öğrencilerin hazırladıkları dijital baskı çalışmaları sergilendi.        

12.03.2014 tarihinde, Balgat T.E.M.L’deki Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı 11.sınıflar için sunumunu Başkent Reklam Tanıtım Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.’nden Sevgi Özçelik’in yaptığı “Dijital Baskı Uygulamaları” eğitimi düzenledi.      

18.03.2014 tarihinde Balgat T.E.M.L. Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı’nın ilk kariyer günü programına Ankara Reklamcılar Derneği Başkanı Fatih Cebeci konuk oldu. Fatih Cebeci, reklam ajanslarının işleyişi ile ilgili sunumunun ardından, bir AVM konseptinde reklam ajanslarının, endüstriyel reklam üreticileri ile farklı disiplinlerin bir arada çalışıp neler yaptığını gösteren ikinci bir sunumla programını tamamladı.    

24.03.2014 tarihinde, Balgat T.E.M.L’deki Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı 12.sınıflar için sunumunu CMYK Reklam Pazarlama San. Tic. Ltd. Şti.’nden Oğuz Dinçer ve Mehmet Kodal’ın yaptığı “Dijital Baskı Teknikleri ve Makinaları” ile “Dijital Baskıda Renk Yönetimi” eğitimi düzenledi. Bu eğitime ARED Eğitim Gönüllüsü Sevgi Özçelik (Başkent Reklam Tanıtım Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.) de eşlik etti. 

26.03.2014 tarihinde, Balgat T.E.M.L’deki Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı 11.sınıflar için sunumunu CMYK Reklam Pazarlama San. Tic. Ltd. Şti.’nden Oğuz Dinçer ve Mehmet Kodal’ın yaptığı “Dijital Baskı Teknikleri ve Makinaları” ile “Dijital Baskıda Renk Yönetimi” eğitimi düzenledi. ARED Eğitim Gönüllüsü Şahin Acar (Ankyra Reklam Tanıtım Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.) da bu eğitime eşlik etti.