ARED Bursa Toplantısı ve Sektörel Eğitim Semineri Gerçekleştirildi! [ 20 Mart 2023 ]


ARED Bursa Toplantısı ve Sektörel Eğitim Semineri Gerçekleştirildi!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği’nin, endüstriyel reklamcılık sektörünü her alanda bilinçlendirmek amacıyla 2007 yılından bu yana düzenlediği toplantılarında, 2023 yılının ilk il toplantısı Busa’da gerçekleştirildi.

Sektörün firma sahipleri, karar vericileri ve yöneticileri ile bir araya gelerek, ARED faaliyetleri ve FESPA Eurasia 2023 Fuarı ile ilgili bilgi vermek, sektör hakkında sohbet etmek ve seminer düzenlemek amacıyla, 16 Mart 2023 tarihinde, 13:30-17:00 arasında, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda, ARED Bursa Toplantısı ve Sektörel Eğitim Semineri düzenlendi.

Toplantı; ARED Başkanı Şahin Acar, Başkan Yardımcısı Şaban Beyler, Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Yıldırım, ARED Bursa İl Temsilcisi Procolor’dan Mehmet Doğrul ve Folpa Reklam’dan Seyfettin Işığıbol ile Recep Işığıbol’un yaptığı ziyaretlerin ardından gerçekleştirildi. ARED Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile il temsilcisinin organizasyonunda, ARED Başkanı Şahin Acar, ARED İl Temsilcisi Procolor’dan Mehmet Doğrul ve İdris Doğrul, Folpa Reklam’dan Recep Işığıbol, Dijital Tekstil Baskıcılığının Dünü Bugünü ve Geleceği konulu Seminer sunumunu gerçekleştiren BUÜ Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden Öğr. Üy. Prof. Dr. Mehmet Kanık, Belirsizliklere Karşı İşimizi Sağlam Temeller ile Güçlendirmek konulu seminer sunumunu gerçekleştiren Ruhan Maral’ın katılımlarıyla gerçekleşen toplantıya FESPA Eurasia, Folpa, Frimpeks, İstanbul Reklam, Mimaki Eurasia, Orafol, SDS, Soletex ve Unifol firmaları sponsorluklarıyla değer kattı.

Toplantı; deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar adına gerçekleştirilen bir dakikalık saygı duruşunun ardından ARED Başkanı Şahin Acar ve ARED İl Temsilcisi Procolor’dan Mehmet Doğrul’un açılış konuşmalarıyla başladı. Hoş geldiniz konuşmasını gerçekleştiren ARED Başkanı Şahin Acar konuşmasına, organizasyonda görev alanlara, sponsorluklarıyla destek verenlere ve katılımları ile misafirperverlikleri için tüm salona teşekkür ederek başladı.

Şahin Acar, ARED’in sektördeki iletişimi mümkün olduğunca artırmaya ve güçlendirmeye yönelik düzenlediği il toplantılarında, ARED’in de yerel sektör sorunlarını birebir dinleme imkanı bulduğunu belirtti. Acar konuşmasının büyük çoğunluğunda ARED’in deprem faaliyetlerinden bahsetti ve “Konteyner Kentlerimizi Birlikte İnşa Edelim” bağış kampanyasına katkıda bulunan tüm paydaşlara teşekkürlerini iletti. Şahin Acar konuşmasının devamında depremzede sektör temsilcilerinin FESPA Eurasia 2023 fuarına ziyaretlerinde ulaşım desteği sağlanacağını belirterek salondaki tüm katılımcıları ARED ve FESPA ortaklığıyla 23-26 Kasım 2023’te İFM’de (İstanbul Fuar Merkezi) düzenlenecek 10. FESPA Eurasia Fuarı’nı ziyaret etmeye davet etti ve  konuşmasını toplantıya dair iyi dileklerle sonlandırdı.

Açılış konuşmalarının ardından gerçekleşen tanışma bölümünde farklı illerden bir araya gelen katılımcılar tek tek söz alarak hem kendilerini hem de firmalarını tanıttılar. Katılımcıların birbiriyle tanışmasının ardından toplantıya katılım sağlayabilmiş olan yeni üyeler, Folpa Reklam’dan Recep Işığıbol,  Anadolu Tabela Fabrikası’ndan Hakan Çeken, Sakarya Reklam’dan Sabit Aslantaş, Demir Reklam’dan Halit Demirtaş, Soylu Reklam’dan Oktay Soylu’ya plaket takdimi gerçekleştirildi.

Programın devamında “Dijital Tekstil Baskıcılığının Dünü Bugünü ve Geleceği” konulu seminer sunumunu BUÜ Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden Öğr. Üy. Prof. Dr. Mehmet Kanık ve “Belirsizliklere Karşı İşimizi Sağlam Temeller ile Güçlendirmek” konulu seminer sunumunu ise Ruhan Maral gerçekleştirdi. Oldukça interaktif biçimde gerçekleştirilen seminerlerde katılımcılar sorularına birebir yanıt alma ve konuşmacıların bilgi birikiminden yararlanma fırsatı buldular.

Toplantı sonunda ise katılımcılara katılım belgeleri, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür belgeleri takdim edildi. ARED Bursa Toplantısı ve Sektörel Eğitim Semineri’ne Bursa’nın yanı sıra Ankara, Balıkesir, İstanbul ve Sakarya’dan yaklaşık 60 kişi katıldı.