ARED Atölye eğitim videoları Youtube Kanalı’nda! [ 22 Aralık 2021 ]


ARED Atölye eğitim videoları Youtube Kanalı’nda!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED Atölye Eğitim Videolarına Youtube Kanalı’ndan Ulaşabilirsiniz

ARED sektörde yeni yetişenlere ışık olma ve sektördeki bilginin denkliğini artırmak için kısa eğitim, bilgi videosu serisinin yedi videosunu Youtube’da yayına alındı. Endüstriyel reklam sektörünün yaptığı işler ile ilgili işin uzmanı firmalar ve kişilerden mesleki konular, makina eğitimleri, yönetsel yeterlilik artırıcı konularının işleneceği ARED Atölye eğitim videolarının hazırlık süreci büyük bir hızla devam ediyor. Sektörde önde gelen firmaların desteğiyle eğitici video içerikleri oluşturuluyor ve video çekimleri gerçekleştiriliyor.

ARED tarafından sektöre hizmet etme bilinciyle geliştirilen ARED Atölye projesi çerçevesinde oluşturulan online eğitim videoları Youtube’da hızla yayınlanmaya devam ediyor. İlk olarak Vira Dijital sponsorluğunda işlenen “UV Baskı Teknolojileri”, ikinci olarak ise TAMEKRAN Teknoloji Tic. Ltd. Şti. (Işıklar Led) sponsorluğunda işlenen “Dijital Ekranlar / Digital Signage” konularının eğitim içerikleri, ARED Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği Youtube Kanalı’nda yayınlanmıştı. 2021 yılının Nisan ayı içerisinde İstanbul Reklam sponsorluğunda işlenen “Inkjet Baskı Boyaları” ve Zenit Led sponsorluğunda işlenen “Led Teknolojileri” videosunun birinci bölümü ARED Youtube kanalında yerini aldı. Haziran ayında İstanbul Reklam sponsorluğunda işlenen “Inkjet Baskı Boyaları”, Ekim ayında ise yine İstanbul Reklam katkılarıyla hazırlanan “CNC Router Makinelerinin Teknik Özellikleri, Kullanım Alanları ve Bakımı” konulu eğitim içeriği yayına verildi. ARED Atölye eğitici video serisinin yedinci videosu ise Aralık ayında, “Led Teknolojileri” konusunun ikinci bölümü olarak, Zenit Led sponsorluğunda yayınlandı.

ARED ayrıca sektöre daha faydalı içerikler üretebilmek için öncelik verilmesi istenen konuların Derneğe bildirilmesini bekliyor. Aynı zamanda bu videolarda ilgili konularda sektörel tecrübesine güvenilen kişi önerilerine de açık olduğunu belirtiyor. Markasının temsil edilmesini isteyen firmaların da video içeriklerine sponsor olabileceklerini ekliyor. Eğitim videoları profesyonel bir ekip tarafından çekiliyor ve 20 dakikalık içerikler işlenerek, ARED Youtube ve Instagram hesaplarından yayınlanıyor. 

Video konularında sponsor markalarla birlikte folyo çeşitleri, uygulama alanları, araç kaplama, pleksiglas akrilik levha uygulamaları, kutu harf yapımı, metal kesme teknikleri, kaynak ve kaynak uygulamaları, lazer makine kullanımı ve bakımı, CNC router bakımı, dijital baskı ve çeşitleri, dijital baskı mürekkepleri, tekstil baskı çeşitleri ve makinaları, statik ve oto boya farkları, kullanımı, sektörde kullanılan levha bazlı ürünler, LED teknolojileri, teklif ve sunum dosyası hazırlığı, sözleşme hazırlama, iş güvenliği ve sigorta firmalarının seçimleri, problem çözme teknikleri ve yüksekte çalışma gibi bir kapsam ele alınıyor.

ARED Atölye çalışmalarında sponsor olarak yer almak ve işlenmesini istediğiniz, ihtiyacınız olan konuları bildirmek için ared@ared.org.tr adresinden Dernek ile iletişime geçebilirsiniz.