ARED Adana ziyaretleri [ 16 Ocak 2020 ]


ARED Adana ziyaretleri

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED Başkanı Ahmet Özdemirel, Başkan Yardımcısı Şahin Acar, Genel Sekreter İbrahim Demirseren, Yönetim Kurulu Üyeleri Altuğ Öztürk, Mustafa Göktürk, Şaban Beyler ve ARED Adana Üyelerinden ve Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Pehlivan’ın katılımlarıyla 16 Ocak 2020 tarihinde Adana’ya ziyaret gerçekleştirildi. 



Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe’nin de katılımıyla, 38. Meslek Grubu Üyeleriyle yapılan görüşme ARED’in gerçekleştirmekte olduğu faaliyetler ile ilgili yapılan bilgilendirmeler ile başladı. ARED’in üye profili, meslek liseleriyle geliştirdiği ilişkiler, eğitim destek faaliyetleri ve fuar çalışmaları ile ilgili bilgiler aktarıldı. İstanbul Ticaret Odası 30 Nolu Bilgi, İletişim ve Medya Meslek Komitesi’nin 2019 yılında yayınladığı ve ARED’in de sektörel bilgi ve birikimiyle destek verdiği Endüstriyel Reklam Ürünleri Sektörü Genel Değerlendirme Raporu çalışma süreci açıklanarak bir örneği takdim edildi. Adana’da bulunan Çukurova Üniversitesi’nin ilgili bölüm öğrencilerine ilişkin olarak uygulanabilecek projeler hususunda fikir alış verişinde bulunuldu.



Adana Ticaret Odası’nda yapılan toplantının ardından Adana Saatçı Matbaacı Tabelacı ve Camcılar Odası Başkanı Celal Konuş ziyaret edildi. ARED’in yakın dönem faaliyetleri ve tarihsel sürecinden bahsedilmesinin ardından Adana’daki fırça döneminden gelen usta tabelacıların tespiti konusunda iş birliği içerisinde çalışılabileceği ve Açıkhavada Dünden Bugüne Ustalarımız Kitabının ikinci baskısında, il bazında kendilerinden destek alınabileceği görüşüldü.

 

Adana ziyaretlerinin diğer bir ayağı ise FESPA Eurasia fuar çalışmaları kapsamında gerçekleştirildi. FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici’nin de katılım gösterdiği ziyaretlerden ilki Çobanoğlu Reklam’dan Ümit Çobanoğlu’na gerçekleştirildi. FESPA Eurasia fuarı ile ilgili olumlu izlenimlerin paylaşılmasının ardından 2019 fuar katılımcılarından olan SDS Adana firmasından Cem Erol’a ziyaret gerçekleştirildi. FESPA Eurasia 2019 fuarının firma bazında oldukça verimli geçtiği hususunda olumlu görüşlerin paylaşılmasının ardından bir yemek ve gezi etkinliği düzenlendi. ARED’in genel faaliyetlerine ve FESPA Eurasia fuar çalışmalarına büyük katkılar sunacak verimli görüşmeler ve sektör birliğini güçlendirecek güzel anılarla birlikte Adana ziyaretleri sonlandırıldı.