ARED 9 Ağustos’ta İlk Defa Sakarya’daydı [ 15 Ağustos 2018 ]


ARED 9 Ağustos’ta İlk Defa Sakarya’daydı
ARED 9 Ağustos’ta İlk Defa Sakarya’daydı
ARED 9 Ağustos’ta İlk Defa Sakarya’daydı

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED’in sektör temsilcilerini bir araya getirmek ve aralarındaki bağı güçlendirmek amacıyla 11 yıldır düzenlediği il toplantıları ilk defa 9 Ağustos’ta Sakarya’da, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

ARED Sakarya Toplantısı ile “Reklamcılıkta Başarı ve Devamlılık” Semineri, ARED İstanbul Üyesi ve ARED İl Toplantıları Moderatörü Şaban Beyler’in (İstanbul Reklam) organizasyonu, ARED Sakarya İl Temsilcisi Tugay Demirci’nin (Ulusal Reklam San. Tic. Ltd. Şti., Sakarya) katkıları, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası desteği ve FESPA Eurasia, Frimpeks, İstanbul Reklam ile Unifol firmalarının sponsorluklarıyla gerçekleştirildi.

Toplantı öncesinde ARED İl Temsilcisi Tugay Demirci’nin firması Ulusal Reklam’da bir araya gelen ARED, Genç ARED Yönetim Kurulu’nun da katılımıyla Ağustos ayı ARED Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası toplantı odasında gerçekleştirdi.

Şaban Beyler’in moderatörlüğünde sürdürülen toplantının açılış konuşmasını yapan ARED Başkanı Halil Eligür, organizasyondaki çalışmalara destek veren Şaban Beyler’e, ARED Sakarya İl Temsilcisi Tugay Demirci’ye, sponsorluklarıyla destek veren; FESPA Eurasia, Frimpeks, İstanbul Reklam ve Unifol firmalarına ve salonu bedelsiz olarak ARED’in kullanımına açan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi’ne teşekkürlerini iletti.

ARED Ustalara Saygı Töreni’nde, Sakarya’da sektörde iz bırakan ustalar; Sabit Arslantaş, Sadettin Cebeci, Yusuf Yılmaz ve Zafer Boz’a plaketlerini ARED Başkanı Halil Eligür takdim etti.

Yeni Üyelere Rozet Takdimi Töreni’nde ise Tugay Demirci’ye (Ulusal Reklam San. Tic. Ltd. Şti., Sakarya) yaka rozeti takdim edildi.

Tören sonrasında FESPA Eurasia Satış Müdürü Betül Binici, 6-9 Aralık 2018’de İFM’de (İstanbul Fuar Merkezi) gerçekleştirilecek FESPA Eurasia 2018 fuarı hakkında bilgilendirmede bulundu, Sakarya’daki endüstriyel reklam ve baskı firmalarının temsilcilerini fuara davet etti.

Eğitmen ve Danışman İlker Kaldı, “Reklamcılıkta Başarı ve Devamlılık” konulu eğitim seminerinde, hedeflere ulaşmak için amaca odaklanmak, disiplinin başarıdaki yeri, başarı ve devamlılık döngüsü başlıklarından yola çıkarak örneklerle zenginleştirdiği bir sunum sergiledi.

Toplantı sonunda katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi. ARED Sakarya Toplantısı ile Reklamcılıkta Başarı ve Devamlılık Eğitim Semineri’ne Ankara, Antalya, Eskişehir, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’dan toplam 68 kişi katılım sağladı. Bir sonraki ARED İl Toplantısı 13 Eylül’de Bodrum’da düzenlenecek.