ARED 16 HAZİRAN’DA MUĞLA’DAYDI [ 23 Haziran 2016 ]


ARED 16 HAZİRAN’DA MUĞLA’DAYDI
ARED 16 HAZİRAN’DA MUĞLA’DAYDI
ARED 16 HAZİRAN’DA MUĞLA’DAYDI
ARED 16 HAZİRAN’DA MUĞLA’DAYDI
ARED 16 HAZİRAN’DA MUĞLA’DAYDI

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

İzmir ve Adana’dan sonra ARED İl Toplantıları’nın 2016’daki üçüncü durağı Muğla oldu. Bölgenin açıkhava reklamcıları, ARED İl Toplantısı ve Liderlik Becerileri Semineri kapsamında 16 Haziran’da Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda bir araya geldiler.

ARED’in kuruluşundan itibaren ana hedeflerinden biri olan Türkiye genelinde sektörel iletişimin güçlendirilmesi ve ARED’in etkinliğinin ülkenin tamamına yayılması için gerçekleştirilen ARED İl Toplantıları’nın Muğla ayağı, toplantı organizasyonuna yerelde destek veren ve aynı zamanda ARED Muğla İl Temsilciliği görevini üstlenen Deci Reklam ve Yapı Malzemeleri’nden Hüseyin Anıl Deveci’nin yardımları ve Deci Reklam ve Yapı Malzemeleri, FESPA Eurasia, Folpa Reklam, İstanbul Reklam, SDS ve Unifol sponsorluğunda hayata geçirildi.

ARED Yönetim Kurulu Muğlalı Açıkhava Reklamcılarıyla ARED’i ve Sektörü Konuştular

ARED İstanbul Üyeleri’nden Şaban Beyler’in (İstanbul Reklam) her zamanki gibi ARED’i yalnız bırakmayarak moderasyonunu sağladığı toplantının açılış konuşmasını ARED Başkanı Halil Eligür yaptı. ARED’in Muğla’yı ilk defa ziyaret ettiğinin altını çizen Eligür, güzel karşılama ve ilgili katılımcı kitlesi için ARED Muğla İl Temsilcisi Hüseyin Anıl Deveci’ye ve sıcak yaz günlerinde Marmaris’te ARED ile buluşan misafirlere teşekkür etti.

Muğla’nın yanı sıra Adana, Ankara, Bursa, Denizli, Eskişehir, İstanbul ve İzmir’den 36 firmadan 48 kişinin katıldığı toplantı dahilinde tüm misafirler teker teker söz alarak kendilerini tanıtma ve meslektaşlarına seslenme imkanı buldular. ARED Muğla İl Toplantısı sayesinde yedi farklı ilden açıkhava reklamcıları, ARED çatısı altında bir araya gelerek meslektaşlarıyla yüzyüze görüştüler ve sosyalleştiler.

Sektörün Fuarı FESPA Eurasia 8-11 Aralık’ta CNR Expo’da

FESPA Eurasia Satış Müdürü Betül Binici de toplantıda hazır bulunarak katılımcılara FESPA Eurasia Fuarı’nın sektör için önemini hatırlatan bir sunum gerçekleştirdi. Bu sene dördüncüsü düzenlenecek, ARED ve FESPA’nın ortaklığıyla gerçekleşen FESPA Eurasia’nın kar amacı gütmeyen kurumların iş birliğinden doğan eşsiz pozisyonunun altını çizen Binici, sektörden aldığını sektöre geri yatıran bu fuarın aslında tüm açıkhava reklamcılarının fuarı olduğunu belirtti.

Sunum dahilinde ayrıca başarılı geçen FESPA Eurasia 2015 Fuarı’nın sonuç raporu değerlendirildi ve 2016 Fuarı’nın güncel durumu ile ilgili son veriler misafirlerle paylaşıldı. Betül Binici, ARED ve FESPA olarak tüm katılımcıları 8-11 Aralık’ta CNR Expo’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirtti ve fuarla ilgili tüm ayrıntılara güncellenen www.fespaeurasia.com adresinden ulaşılabileceğinin bilgisini verdi.

Oğuz Benlioğlu ile Liderlik Becerileri Semineri

ARED Adana İl Toplantısı’nda Beden Dili ve Mikro İfadeler Semineri’ni seyircilerle paylaşan eğitimci, danışman ve yazar Oğuz Benlioğlu, Muğla’da ARED’e “Liderlik Becerileri” başlıklı sunumu ile eşlik etti.

Liderlik Becerileri Semineri, bireysel motivasyon, etkin insan kaynakları yönetimi ve prensipli tartışma yeteneği gibi başlıklar altında, güçlü liderlik yetisi ve takım çalışmasının harmanlanabilmesi ana teması etrafında şekillendi. Katılımcılara uygulanabilir bilgilerin sunulduğu interaktif eğitim seminerinin sonunda misafirlerin katılım belgeleri ARED Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından takdim edildi.

Semineri takip eden yeni üyelere ARED yaka rozeti takdimi töreninde, Şubat 2016’da ARED’e katılan ARED Muğla İl Temsilcilisi Hüseyin Anıl Deveci ile Genç Aredliler Komitesi’ne Mart 2016’da katılan Gilzenur Kalıpçı’nın yaka kartlarını, ARED Genel Sekreteri ve Genç Aredliler Komitesi Başkanı Aynur Çakır ile Genç Aredliler Başkanı Mert Ünveren takdim etti.

ARED, Muğla İl Toplantısı’nda Ustalara Saygılarını Sundu

ARED’in açıkhava reklamcılığı mesleğine sahip çıkmak ve sektörde iz bırakmış ustaları tarihe taşıyarak mesleki geçmişimizi korumak amacıyla 2011 yılında başlattığı Ustalara Saygı Töreni, ARED Muğla Toplantısı’nda da gerçekleştirildi. Muğla’da sektörde iz bırakan tabela ve baskı ustaları Cevat Çakıroğlu (Çizgi Reklam), Halil İbrahim Akbaş (Renk Reklam), Hüseyin Hıra (Oya Reklam), Kadir Kozakbaş (Fa Reklam), Ramiz Gül (Ankara Reklam), Serdar Başar (Başar Reklam Tabela), Süleyman Alkaya (Alkaya Reklam) ve Şafak Balkaya (Medya Reklam) için hazırlanan onur plaketleri, ARED V. ve VI. Dönem Başkanı ve aynı zamanda bu projenin mimarı Birol Fedai tarafından ustalara takdim edildi. Ustalar plaketlerini alırken fırça dönemlerini ve anılarını da kısaca misafirlerle paylaştılar.

ARED toplantılarının yapıldığı illerde yapılması gelenekselleşen Ustalara Saygı Törenleri ile ulaşılan ustaların fotoğraflı özgeçmişleri ve başarı öyküleri 2015 yılının sonunda “Açıkhavada Dünden Bugüne Ustalarımız” adlı kitapta bir araya getirilerek sektöre kazandırılmıştı. 2016 yılından itibaren ulaşılmaya devam edilen yeni ustaların bilgilerine, kitabın ikinci baskısında yer verilmesi hedefi de tören sonunda seyircilere müjdelendi.

Akyaka İskelem Otel, Haziran Ayı ARED Yönetim Kurulu ve Akşam Yemeği Organizasyonuna Ev Sahipliği Yaptı

ARED Yönetim Kurulu Üyeleri, Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda gerçekleşen İl Toplantısı ve Liderlik Becerileri Semineri’nin ardından, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tekin Çelik’in ev sahipliğinde Akyaka İskelem Otel’de bir araya geldiler. Yönetim Kurulu Üyeleri, Muğla programını düzenlenen akşam yemeği etkinliği ile sürdürdüler.

17 Haziran’da FESPA Başkanı Yaşar Güvenen ve Genç Aredliler Başkanı Mert Ünveren’in de katılımlarıyla gerçekleşen ARED Haziran ayı Yönetim Kurulu Toplantısı ile sonlanan ARED Muğla İl Toplantısı ve Liderlik Becerileri Semineri’ni 14 Temmuz’daki Tekirdağ etkinliği takip edecek.