AÇIKHAVA REKLAMCILARI KAYSERİ’DE TOPLANDI [ 10 Nisan 2014 ]


AÇIKHAVA REKLAMCILARI KAYSERİ’DE TOPLANDI

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Açıkhava Reklamcıları Kayseri’de toplandı. ARED, sahibi olduğu FESPA Eurasia Fuarı’na katılım çağrısı yaptı.

Açıkhava Reklamcıları Derneği’nin 2014 yılı Anadolu toplantılarının ikincisi Kayseri’de gerçekleşti.

ARED’in iki ayda bir, yılın başında belirlediği illerde gerçekleştirdiği il toplantısı ve seminerleri, Nisan ayında Kayseri’de düzenlendi.

Kayseri Sanayi Odası’nda gerçekleşen toplantıda konuşan Dernek Başkanı Halil Eligür, Derneğin sektöre katkı koymak adına her türlü yeniliği takip ettiğini, hukuk desteği de olmak üzere üyelerinin sorunlarının çözümü için uğraştıklarını belirterek Genç Ared oluşumunun faaliyetleri hakkında da bilgi verdi. Sosyal projelerle sektöre hizmet ettiklerini özellikle vurgulayan Eligür, projelerinin okullarda mesleki eğitimlere destek, led teknolojisinin aydınlatmadaki öneminin vurgulanması ve yardıma muhtaç çocuklara destek olmak üzere devam ettiğini açıkladı.

Açılış konuşmasının ardından ARED Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Sezgin’in sunduğu “Günlük Yönetim Semineri”ne geçildi Seminere Kaizen felsefesini tanımlayarak başlayan Sezgin, firmalarda günlük yönetime dair tüm konulara değinerek toplam kalite yönetimine ağırlık verdi. Felsefesi sürekli iyileşme olan toplam kalite yönetimini, çalışanların kenetlenmesi, müşteri önceliği, proseslerin iyileştirilmesi ve ekonomik etkinlik olarak vazgeçilmez dört temel ilke başlığı altında detaylandırıldığı seminerde,  interaktif bir sunum yapıldı.

ARED’in “sektörden kazanılan sektöre verilmelidir” felsefesiyle kurduğu ve bu yıl ikincisini gerçekleştireceği FESPA Eurasia Fuarı’nın 4-7 Aralık 2014 tarihinde CNR Fuar Merkezi’nde yapılacağı bilgisi katılımcılarla paylaşıldı.

Ayled-Cevizlibağ Reklam, Devpa Reklam, FESPA Eurasia Fuarcılık, Fleks Media, Folpa Reklam, İstanbul Reklam, Optimum Digital Planet, Saatçıoğlu, SDS ve Unifol firmalarının sponsorluğunda gerçekleşen ARED Kayseri Toplantısı ve Günlük Yönetim Semineri sonunda katılımcılara katılım belgeleri dağıtıldı. Seminere Kayseri’nin yanısıra Adana, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Nevşehir’den 60 kişi katıldı.                                                                         SPONSORLARIMIZ