80’den fazla ülkeyi buluşturan Avrasya’nın en büyük sektör fuarı başlıyor! [ 07 Kasım 2023 ]


80’den fazla ülkeyi buluşturan Avrasya’nın en büyük sektör fuarı başlıyor!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

80’den Fazla Ülkeyi Buluşturan Avrasya’nın En Büyük Sektör Fuarı Başlıyor!
 
Avrasya Bölgesi'nin lider baskı sektörü buluşması FESPA Eurasia için geri sayım başladı. Bölgede tüm yıl heyecanla beklenen ve 23-26 Kasım’da 10. kez düzenlenecek olan FESPA Eurasia, 80’den fazla ülkeden ziyaretçiyi ağırlayacak. 
 
500’den fazla marka fuarda endüstriyel reklam, tekstil, serigrafi ve promosyon baskı ürünlerinden, LED’lere, 3D ürünlerden geniş format baskı ve araç kaplamaya kadar en yeni teknolojilerini sergileyecek. Sektöre Türkiye’de 4 günde 1 milyar dolardan fazla ticaret hacmi sağlayacak olan FESPA Eurasia, 10 bini aşkın ziyaretçiye bu yıl da rekorunu yenileyecek.
 
Avrasya Bölgesi’nin lider baskı fuarı FESPA Eurasia, 10’uncu kez sektörü İstanbul’da buluşturmaya hazırlanıyor. Bütün yıl heyecanla beklenen ve 23-26 Kasım’da 10. kez kapılarını açacak olan FESPA Eurasia, 80’den fazla ülkeden ziyaretçiyi ağırlayacak.
 
Fuarda 500’den fazla marka endüstriyel reklam, tekstil, serigrafi ve promosyon baskı ürünlerinden, LED’lere, 3D ürünlerden geniş format baskısı ve araç kaplamaya kadar en yeni teknolojilerini sergileyecek. Sektöre Türkiye’de 4 günde 1 milyar dolardan fazla ticaret hacmi sağlayacak olan FESPA Eurasia, 10 bini aşkın ziyaretçiyle bu yıl da rekorunu yenileyecek. 
 
Endüstriyel reklam ve dijital baskı endüstrisinin öncü etkinliklerinden olan FESPA Eurasia, geçtiğimiz yıl 500’den fazla markanın ve 10 binden fazla ziyaretçinin katılımıyla 87 ülkeden sektör temsilcisine ev sahipliği yapmıştı. FESPA Eurasia, yerli üreticilere yeni pazarlara ulaşma fırsatı sunarken, bu yıl da sektör temsilcilerinin yeni pazarlar keşfetmesine olanak tanıyacak. Etkinlik, katılımcılarına yıllık 1 milyar dolarlık bir iş hacmi sağlayacak ve binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yaparak yeni iş ortaklıklarının önünü açacak.
 
FESPA Eurasia Yönetim Kurulu Üyesi Levent Olcayto, fuar için tüm sektörün nefesini tuttuğunu belirterek şöyle konuştu: “Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği (ARED) ve FESPA işbirliğiyle düzenlenen fuarın geliri yine sektör için kullanılacak. Geçen yılki rekoru kırmayı hedefliyoruz. Trendleri belirleyecek bu etkinlikte katılımcılar en yeni teknolojilerini ve uygulamalarını tanıtacaklar. Tüm sektörü bu yenilikleri keşfetmek için fuarımıza bekliyoruz.”