8. ARED Ödülleri’22 üniversite görüşmeleri gerçekleşti! [ 30 Ekim 2022 ]


8. ARED Ödülleri’22 üniversite görüşmeleri gerçekleşti!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED Yönetimi, son başvuru tarihi 11 Kasım 2022 olan 8. ARED Ödülleri’22 yarışmasının Prodigital Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü kategorisine başvurabilecek genç yeteneklerle bir araya gelmeye bu yıl da devam etti!

ARED Yönetim Kurulu Üyesi ve Üniversitelerle İlişkiler Komitesi Başkanı Mustafa Göktürk ve ofis ekibi; Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elçin Tezel aracılığıyla, bölümün 3. ve 4. sınıf öğrencileriyle, Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşem G. Başar aracılığıyla, bölümün 9 proje sınıfının öğrencileriyle ve Öğretim Görevlisi Seza Yiş aracılığıyla Kocaeli Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü Endüstriyel Tasarım dersi öğrencileriyle online ortamda bir araya geldi ve Prodigital Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü ile sektör hakkında sohbet ederek öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

ARED Başkanı Şahin Acar ise Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aydın Öztoprak, Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Ekrem Çağlar Şahin, Öğr. Gör. Mert Tosun aracılığıyla TOBB ETÜ Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencileriyle, Öğr. Gör. Z. Berna Dalaman, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kemal Yaman, Uğur Yardım, Arş. Gör. Hatice Nur Boyan, Arş. Gör. M. Eda Alper, Arş. Gör. Merve Seyhan aracılığıyla Ostim Teknik Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencileriyle, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gilman Senem Gençtürk Hızal, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Banu Erşanlı Taş, Araş.Gör. Kübra Canlı, Araş.Gör. Naz Önen Gündoğdu, Araş.Gör. Mustafa Merdin aracılığıyla Başkent Üniversitesi İletişim ve Tasarımı Bölümü öğrencileriyle ve Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sedef Süner Pla Cerda, Dr. Öğr. Üyesi Aren Emre Kurtgözü, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erçin Okursoy, Zeynep Akdoğan Ağacıkoğlu, Yunus Altay aracılığıyla TED Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencileriyle fiziki ortamda bir araya geldi, deneyimlerini, yarışmayla ilgili süreçleri aktardı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı. 

8. ARED Ödülleri’22 Prodigital Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü’ne ülkemiz sınırları içinde öğrenim gören, reklam, tasarım, mimarlık fakültelerindeki lisans ve yüksek lisans öğrencileri,  şarj edilebilen elektrikli araçlar için şarj ünitesi alanındaki tasarımlarıyla başvurabilirler. Detaylı bilgi ve başvuru için: www.aredodulleri.com