7. ve 8. Dönem Başkanı – Kasım 2018 [ 01 Kasım 2018 ]


7. ve 8. Dönem Başkanı – Kasım 2018

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Değerli Meslektaşlarım,

ARED 7. ve 8. Dönem olmak üzere toplam altı senedir gururla yürüttüğüm başkanlık görevini hayırlısı ile bu ay itibarı ile bırakıyorum.

Yönetim kurulundaki çok değerli arkadaşlarımla birlikte ikinci dönemimizde de çok farklı projeleri hayata geçirdik. Bu projelerin detaylarını bulabileceğiniz faaliyet raporumuzu ARED’in web sitesinden de bilgilerinize sunuyoruz.

Derneğimizin tüzüğünde yer alan ana hedeflerden “Üyeleri arasında iletişimi ve dayanışmayı sağlamış, sektör ve çalışanları bilinçlendirilmiş, mesleki standartları belirlenmiş ve kurumsal kimliğini kazanmış saygın bir organizasyon” olma yönünde birçok adım attık. Derneğimiz artık Avrupa’da dahi parmakla gösterilen ve takdir edilen aktif bir dernek haline geldi. En çok onur duyduğum konu ise derneğimizin tarafsız, adil ve demokratik duruşunun daha da pekişerek korunması oldu. Mesleki Yeterlilik Kurumu ile ulusal meslek standartlarımızın belirlenmesi adına yapılan çalışmaların neticelenmesi ise başka bir gurur vesilesi bizler için.

Rutin işlerinin dışında özel hayatlarından feragat ederek, maddi manevi katkılarını esirgemeyen, bu üç sene boyunca da özverili çalışmaları ile projelerimizin gerçekleşmesini sağlayan yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

Yine tüm bu çalışmalarımızın ete kemiğe bürünmesini sağlayan ve derneğimizin tüm yükünü sırtlayan sevgili merkez ofis çalışma arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyor, minnetlerimi sunuyorum. Ve son teşekkür, çalışmalarımızda katkıda bulunup destek veren üyelerimize, il ve sektör temsilcilerimize, sponsorlarımıza. Hep birlikte bu büyük ve onurlu temsil görevimizi layıkıyla yapabilmemizi sağladınız.

Tüm bu altı sene boyunca bilmeden de olsa kırdığımız, üzdüğümüz, dertlerine çare olamadığımız ve yeterince ilgilenemediğimiz üyelerimiz olduysa kendilerinden özür diliyor, haklarını helal etmelerini diliyorum. “Sürç-i lisan ettiysek affola…” demek adettendir.

Altı yıl önce devraldığımız bayrağın bir ileriye taşınmasındaki sorumluluklarımızı gerçekleştirmenin gönül rahatlığı, huzuru ve mutluluğu ile saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.

Halil ELİGÜR

Açıkhava Reklamcıları Derneği

7. ve 8. Dönem Başkanı