7. ARED Ödülleri'21 ana sponsoru ORES oldu! [ 05 Nisan 2021 ]


7. ARED Ödülleri'21 ana sponsoru ORES oldu!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Endüstriyel Reklam Ürünleri Sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla, bu yıl yedincisi düzenlenen ARED Ödülleri’21, “En İyi Endüstriyel Reklam Ödülü” ve “Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü” olmak üzere iki kategoride gerçekleşiyor.

Yarışma kapsamında farkındalık yaratmış, yaratıcı, estetik, katma değer ve maliyet avantajı sağlayan, yenilikçi bir malzemeyle üretilen en yenilikçi endüstriyel reklamı üreten ve uygulayan firmayı ödüllendirmek ve endüstriyel reklam sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen “En İyi Endüstriyel Reklam Ödülü” ve gençlerin endüstriyel reklam ürünleri sektörüne ilgisini artırmak ve sektörün kalifiye eleman arayışına destek vermek amacıyla düzenlenen “Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü” kategorilerinin ana sponsoru Ores Tanıtım Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. oldu. 

Özellikle Gelecek Nesle Ulaşmanın Mutluluğu İçerisindeyiz

Ores Tanıtım Sistemleri, ARED kurucu üyelerinden Hayrettin Ege ile Sezar Yurttagüleri’in ortaklığında 1992 yılında kuruldu. ORES’in ikinci kuşak temsilcisi ve Genel Müdürü Umutcan Yurttagüler yarışmayla ilgili olarak; “Son altı yıldır her sene düzenlenen ARED Ödülleri yarışma süreçlerini ilgiyle takip ediyorduk. Sektörümüzün nitelikli bireylere duyduğu ihtiyaç ve alanımızda eğitim alan gençlerle buluşmamız gerekliliği yadsınamaz. Özellikle toplumsal olarak zor koşullarda bulunduğumuz bu dönemde onların bilgisine, yaratıcılığına, yenilikçi bakış açısına ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Bu nedenlerle üniversitedeki öğrencilerimizle bir araya gelmek, onların görüş ve önerilerini almak, onlarla iş birliği yaparak toplumsal sağlığımızı koruyucu tedbirlere destek olmak istedik. ORES olarak öğrencilerimizin projelerini hayata geçirmenin en büyük hayalimiz olduğunu da ifade etmeliyim. Dolayısıyla özellikle gelecek nesle ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz fakat sektör temsilcilerimizin ve ilgili alanlarda öğrenim gören öğrencilerimizin projeleriyle katıldığı bir platformu ifade eden böylesine anlamlı bir sürece destek olmak çok gurur verici. ARED’e sektörümüze sunduğu tüm katkıları için sonsuz teşekkürler.” dedi.

Yarışma Başvuruları 1 Nisan’da Başladı!

Pandemi koşullarının baz alındığı yarışma temasında; COVID-19 sonrası yeni normal dönemde, insanlar arasındaki mesafenin korunmasının, toplumsal sağlığı koruyucu ve teşvik edici uygulamaların geliştirilmesinin oldukça önemli olduğu görüşünden hareket ediliyor. Bu nedenle öğrenciler yarışmaya; restoran, kafe gibi sosyal paylaşımların olduğu ortamların dekoratif şekilde ayrılmasına dair ürün tasarımları, kullanıcı açısından kurulum kolaylığı bulunan ve şehir mobilyası kategorisi altında yer alan kış bahçesi tasarımları, dış mekanda kullanılan, tercihen ışıklı ve şarjlı kaldırım panosu tasarımlarıyla başvuruda bulunabilecek. Profesyoneller ise üretimi, uygulaması yapılmış, kamuya sergilenmiş, yenilikçi endüstriyel reklamları ile katılım gösterebilecek.
 
Jüri tarafından yapılacak ön eleme sonucu her iki kategori için de belirlenecek üçer proje, 2-5 Aralık 2021 tarihlerinde, İFM İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek FESPA Eurasia 2021 Fuarı’na katılan herkesin oylamasına açılacak ve ziyaretçi oylamalarına göre kazanan sıralaması en çok oy alan ürüne göre belirlenecek. Ayrıca jüri; “ORES En İyi Endüstriyel Reklam Ödülü” kategorisinin Yaşar Güvenen Mansiyon Ödülü sahibini ve “ORES Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü” kategorisinin Ahmet Tufan Kalkan Mansiyon Ödülü sahibini de belirleyecek. Dereceye giren herkes fuar alanında düzenlenen törende ödüllerine kavuşacak.

Yarışmaya katılmak için www.aredodulleri.com web adresinden başvuru yapmak gerekiyor. 7. ARED Ödülleri başvuru tarihi 17 Ekim 2021’de sona eriyor.

ORES Hakkında
1992 yılından bu yana çalışmalarını sürdürmekte olan Ores Tanıtım Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin vizyonu; güvenilirliği sağlamak ve sürdürmek için kaliteli ürün sunmak ve araştırma, yenilik ve yeni ürün tasarımlarıyla da oluşan ilgiyi sürekli kılmaktır. İmalatçı bir firma olan ORES’in ürünleri görsel iletişim sağlanması gereken her yere ilişkindir. Firma; alışveriş merkezleri, iş merkezleri, hava alanları, bankalar, sigorta şirketleri, oto galerileri, oteller, toplu taşımacılık, restaurantlar ve okulların da olduğu geniş bir pazar yelpazesinde ürün üretimi gerçekleştirmektedir.