6. ARED Ödülleri'20 jürisi açıklandı [ 07 Eylül 2020 ]


6. ARED Ödülleri'20 jürisi açıklandı

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği’nin bu yıl “Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü” olmak üzere bir kategoride düzenlediği 6. ARED Ödülleri’20 yarışmasının jüri üyeleri belli oldu.

6. ARED Ödülleri jüri üyeleri belirlenirken geçmiş yıllarda olduğu gibi Endüstriyel Reklam Ürünleri Sektörünün duayen, akademisyen, STK, reklamveren, reklam ajansı gibi tüm taraflarının temsil edilmesine özen gösterildi. ARED Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim Komitesi Başkanı Alper Tenşi’nin koordinatörlüğünde sürdürülen 6. ARED Ödülleri’20 jürisi şu isimlerden oluşmaktadır:

• Ahmet Özdemirel (ARED Başkanı, Duygu Endüstriyel Reklam Kurucusu, Eskişehir)
• Dilek Kafalı (Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. Medya Müdürü, İstanbul)
• Ender Merter (İlancılık Reklam Ajansı Eş Başkanı, İstanbul)
• Halil İbrahim Yılmaz (Ankara Kent Konseyi Başkanı, Ankara)
• Ömer Şengüler (Global Magic Brands Kurucusu, İstanbul)
• Prof. Dr. Gülay Hasdoğan (Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölüm Başkanı, Ankara)
• Seyfettin Işığıbol (Folpa Reklam Kurucusu, Bursa)
 
Üç aşamada yapılacak yarışma değerlendirmesinin ilk aşamasında jüri tarafından yapılan ön eleme sonucu üç adet en yaratıcı tasarım belirlenecek. Jüri tarafından seçilen üç başvuru, çevrimiçi ortamda kamuoyunun beğenisine sunulacak. Herkesin 1 oy kullanma hakkının bulunduğu oylama süreci, 30 Kasım - 13 Aralık 2020 tarihleri arasında, çevrimiçi ortamda yürütülecek. Jüri üyeleri ayrıca “Mahmut Güldoğan Mansiyon Ödülü” sahibini de belirleyecek.

En yaratıcı endüstriyel reklam tasarımının ödüllendirileceği 6. ARED Ödülleri’20 başvuruları devam ediyor. Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.aredodulleri.com web adresinden ulaşmak mümkün, ayrıca yarışma başvuruları da bu web adresinden yapılıyor. 6. ARED Ödülleri’20 başvuru tarihi 15 Kasım 2020 tarihinde sona eriyor.

Endüstriyel reklam ürünleri uygulamalarında tasarım, malzeme ve teknolojik entegrasyon gibi alanlarda dikkat çeken proje ve tasarımların ödüllendirilmesi için hayata geçirilen 6. ARED Ödülleri’nde en yenilikçi ve yaratıcı tasarımlar 15 Aralık 2020 tarihinde açıklanacak.