55. ARED İl Toplantısı Samsun’da Gerçekleştirildi [ 16 Nisan 2018 ]


55. ARED İl Toplantısı Samsun’da Gerçekleştirildi
55. ARED İl Toplantısı Samsun’da Gerçekleştirildi

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED, 2007 yılında ilk il toplantısını düzenlediği Samsun’u 3. kez 5 Nisan 2018’de ziyaret etti. FESPA Eurasia 2017 Fuarı sırasında SATEM Meslek Odası olarak 24 kişilik bir ekip ile hem fuarı hem de ARED standını ziyaret ederek ARED’i davet etmeleri üzerine, 55.’si düzenlenen, 2018’in ilk İl Toplantısı için Samsun seçildi.

ARED Yönetim Kurulu Üyeleri, il toplantısına kadar olan sürede Nisan ayı yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdiler. ARED Yönetim Kurulu Toplantısı öncesinde Samsun ESOB Başkanı Eyüb Güler ve SATEM Meslek Odası Başkanı Mevlüt Oral, ARED Yönetim Kurulu Toplantısı için ARED’e tahsis ettikleri toplantı odasına gelerek ARED Yönetim Kurulu ile sohbet ettiler.

ARED Samsun Toplantısı ile “Reklamcılıkta Başarı ve Devamlılık” Semineri, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Toplantı Salonu’nda, 5 Nisan 2018 Perşembe günü 13:30 – 17:00 saatleri arasında, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile SATEM’in destekleriyle, FESPA Eurasia, Frimpeks, İstanbul Reklam ve Unifol firmalarının sponsorluklarıyla gerçekleştirildi.

Şaban Beyler’in moderatörlüğünde gerçekleşen toplantının açılış konuşmalarını SATEM Başkanı Mevlüt Oral ile ARED Başkanı Halil Eligür yaptı. SATEM Başkanı Mevlüt Oral konuşmasında, yeni dönemde başkan seçilirse reklamcıların yanında olacağını ve sorunlarının çözümü için çalışacağı için söz verdiğini hatırlatarak aynı sözü yinelediğini belirtti.

ARED Başkanı Halil Eligür açılış konuşmasında, bu organizasyondaki çalışmalara destek veren ARED Samsun İl Temsilcisi Teoman Çelik, Samsun’daki yeni ARED Üyesi Ferdi Bıçakcı, SATEM Başkanı Mevlüt Oral’a, sponsorluklarıyla destek veren; FESPA Eurasia, Frimpeks, İstanbul Reklam, Unifol firmalarına ve salonu bedelsiz olarak ARED’in kullanımına açan Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetimi’ne teşekkürlerini iletti.

ARED Ustalara Saygı Töreni’nde, Samsun’dan sektörde iz bırakan ustalar; Burhan Yeşil, Mustafa Bozdağ, Nagihan Kuruca, Necmettin Kaplan, Oğuz Cengiz ve Yüksel Cengiz’e plaketlerini SATEM Başkanı Mevlüt Oral ve ARED Başkanı Halil Eligür birlikte takdim ettiler.

Yeni Üyelere Rozet Takdimi Töreni’nde ise ARED’e yeni katılan üyelerin yaka rozetleri takdim edildi. Yaka rozeti takdim edilen yeni üyeler; Ferdi Bıçakcı (Birim Reklam, Samsun) ve Seydi Ahmet Doyar (Mavi Reklam Ajansı, Samsun) oldu.

Yeni Üyelere Rozet Takdimi Töreni sonrasında FESPA Eurasia Satış Müdürü Betül Binici, 6-9 Aralık 2018’de İFM’de (İstanbul Fuar Merkezi) gerçekleştirilecek FESPA Eurasia 2018 fuarı hakkında bilgilendirmede bulundu.

Eğitmen ve Danışman İlker Kaldı, “Reklamcılıkta Başarı ve Devamlılık” konulu eğitim semineri sunumunda, hedeflere ulaşmak için amaca odaklanmak, disiplinin başarıdaki yeri, potansiyeli hayata yansıtma, değişimi yönetme, iş yönetimi gibi konulara değinerek, reklamcılıkta başarı ve devamlılık konusunda gerçek hayattan örnekler sundu.

Toplantı sonunda katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi. ARED Samsun Toplantısı ile Reklamcılıkta Başarı ve Devamlılık Eğitim Semineri’ne Ankara, Antalya, İstanbul ve Samsun’dan yaklaşık 50 sektör temsilcisi katıldı. ARED’in bir sonraki il toplantısı 12 Temmuz’da Sakarya’da gerçekleşecek.