50. ARED İl Toplantısı’nın Adresi Bursa Oldu [ 17 Kasım 2016 ]


50. ARED İl Toplantısı’nın Adresi Bursa Oldu
50. ARED İl Toplantısı’nın Adresi Bursa Oldu
50. ARED İl Toplantısı’nın Adresi Bursa Oldu
50. ARED İl Toplantısı’nın Adresi Bursa Oldu
50. ARED İl Toplantısı’nın Adresi Bursa Oldu

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED IV. Dönem Başkanı Yaşar Güvenen’in ilk adımlarını 2007’de attığı ARED İl Toplantıları’nın dokuz yıl sonundaki 50. durağı Bursa oldu.

2016’nın sonuncu İl Toplantısı 10 Kasım 2016’da “ARED Bursa Toplantısı ve Müzakereci Liderlik Semineri” başlığıyla Bursa Ördekli Hamamı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. ARED, Bursa’yı Yaşar Güvenen başkanlığında İl Toplantıları’nın ilk senesi olan 2007’de ve ARED Başkanı Halil Eligür’ün başkanlığında 2013’te ziyaret etmişti.

Şubat ayında İzmir’de başlayan ve Adana, Muğla, Tekirdağ ve Konya ile devam eden 2016 ARED İl Toplantıları’nın altıncısı olan Bursa ziyaretiyle bu seneki toplantılar tamamlanmış oldu. Bu yoğun program sürecinde ARED’i destekleyen sponsorlarımıza ve İl Temsilcilerimiz’e sonsuz teşekkürler.

ARED Yönetim Kurulu Bursa Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Bursa toplantısı ARED Bursa İl Temsilcisi Mehmet Doğrul’un (Procolor) ev sahipliğinde gerçekleşen, ARED Bursa üyeleri ve Yönetim Kurulu’nun bir araya geldiği organizasyonla başladı. FESPA Eurasia öncesi bölge açıkhava reklamcılarıyla sohbet etme ve sektörel duruma dair yorumları ilk elden dinleme fırsatı bulan ARED Yönetim Kurulu, Procolor ziyareti sonrası Ördekli Hamamı Kültür Merkezi’ne geçerek misafirlerle buluştu.

Bursa İl Toplantısı, ARED’in “Sektörde İz Bırakan Ustalar” projesi dahilinde ulaşarak onurlandırmayı sürdürdüğü tabela ustalarından Seyfettin Işığıbol’a (Folpa) ARED Başkanı Halil Eligür tarafından takdim edilen plaket ile başladı.

Halil Eligür, açılış konuşmasında ARED’in geçtiğimiz yıl içinde imza attığı etkinliklere değindi ve bütün bu faaliyetlerin 8-11 Aralık’ta gerçekleşecek ARED’in ortağı olduğu, sektörün fuarı FESPA Eurasia ile taçlandırılacağını belirtti. Meslektaşlarını sektörün geleceğini sağlamlaştırmak ve Türkiye açıkhava reklamcılığına değer kazandırmak için hayata geçirilmiş FESPA Eurasia’yı desteklemeye çağıran Eligür, dinleyicileri 8-11 Aralık’ta CNR Expo, İstanbul’da ARED’in misafiri olmaya davet etti.

FESPA Eurasia Fuarı’nın Dördüncüsü Kapılarını Açmaya Hazır

FESPA Eurasia Satış Müdürü Betül Binici konuşmasında fuardan hemen önceki toplantının Bursa’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti ve hem sektör hem de ARED için büyük önem taşıyan ilimizin fuara tam destek vereceğine inandığını dile getirdi. Dünya genelinde zorlayıcı bir yıl geçirildiğinin altını çizen Binici, siyasi ve ekonomik engellere rağmen FESPA Eurasia’yı layıkıyla gerçekleştiriyor olmaktan duyduğu mutluluğu misafirlerle paylaştı.

Toplantının seminer bölümünde ise 2016’nın altı toplantısından beşinde ARED’in davetlisi olarak sektörle buluşan Oğuz Benlioğlu, “Müzakereci Liderlik Semineri” başlıklı sunumuyla dinleyicilere seslendi. Sene boyunca yüksek enerjili ve interaktif eğitimlerle seyircilere ulaşan eğitimci, danışman ve yazar Oğuz Benlioğlu, Bursa’da da ilgi çekici ve hareketli sunumuyla katılımcılar için dinamik bir ortam yaratarak eğitim etkinliğini tamamladı.

Toplantı dahilinde ayrıca yeni ARED Üyeleri Mehmet Doğrul (Procolor) ve Öznur Eren’e (Hisar Dijital) yaka rozetleri takdim edildi ve ARED Yönetim Kurulu Üyeleri, Kasım Ayı ARED Yönetim Kurulu Toplantısı için bir araya geldi.

FESPA Eurasia, Folpa, Frimpeks, İstanbul Reklam, SDS ve Unifol sponsorluğuyla gerçekleşen ARED Bursa Toplantısı ve Müzakereci Liderlik Semineri’ne Bursa’nın yanı sıra Ankara ve İstanbul’dan 42 kişi katıldı.

Tüm açıkhava reklamcılarını 8-11 Aralık’ta CNR Expo’da düzenlenecek FESPA Eurasia’ya davet etmekten büyük mutluluk duyuyor, sizlerle fuarda bir araya gelmeyi ümit ediyoruz.