5. ARED ÖDÜLLERİ JÜRİSİ AÇIKLANDI [ 14 Ekim 2019 ]


5. ARED ÖDÜLLERİ JÜRİSİ AÇIKLANDI

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED’in bu yıl V. ve VI. Dönem Başkanı Birol Fedai Onuruna, “En İyi Endüstriyel Reklam Ödülü” ve “Denizbank Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü” olmak üzere iki kategoride düzenlediği 5. ARED Ödülleri’nin jüri üyeleri belli oldu.

5. ARED Ödülleri jüri üyeleri belirlenirken geçmiş yıllarda olduğu gibi Endüstriyel Reklam Ürünleri Sektörünün duayen, akademisyen, bağımsız üye, reklamveren, reklam ajansı, akademisyen gibi tüm taraflarının temsil edilmesine özen gösterildi. ARED Açıkhava Reklamcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim Komitesi Başkanı Alper Tenşi’nin koordinatörlüğünde sürdürülen 5. ARED Ödülleri’nin jürisi şu isimlerden oluşmaktadır:

  • Ahmet Özdemirel (ARED Başkanı, Duygu Reklam Kurucusu, Eskişehir)
  • Birol Fedai (ARED V. ve VI. Dönem Başkanı, Sistem Printing Company Kurucusu, İzmir)
  • Sertaç Ersayın (ETMK Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu Başkanı, Ankara)
  • Günseli Özen (Rota Yayınları Yönetim Kurulu Başkanı, Marketing Türkiye GenelYayın Yönetmeni, İstanbul)
  • Emre Kuzlu (I-AM İstanbul Kurucu Ortağı, İstanbul)
  • Bora Hızal (Ankara Reklamcılar Derneği Başkanı, Ankara)
  • Toloy Tanrıdağlı Unilever Türkiye Dondurma Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Unilever Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul)

Üç aşamada yapılacak yarışma değerlendirmesinin ilk aşamasında jüri tarafından yapılan ön eleme sonucu üç adet en iyi endüstriyel reklam ve üç adet en yaratıcı tasarım belirlenecek. Finale kalan işler FESPA Eurasia 2019 Fuarı süresince, fuar katılımcıları ve ziyaretçilerince oylanması sağlanacak ve kazanan sıralaması en çok oy alan ürüne göre belirlenecek. Jüri üyeleri ayrıca “Birol Fedai Mansiyon Ödülü” sahibini de belirleyecek.

En iyi endüstriyel reklam uygulaması ve en yaratıcı endüstriyel reklam tasarımının ödüllendirileceği 5. ARED Ödülleri başvuruları devam ediyor. Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.aredodulleri.com web adresinden ulaşmak mümkün, ayrıca yarışma başvuruları da bu web adresinden yapılıyor. 5. ARED Ödülleri başvuru tarihi 25 Ekim 2019’da sona eriyor.

Endüstriyel reklam ürünleri uygulamalarında tasarım, montaj, malzeme ve teknolojik entegrasyon gibi alanlarda dikkat çeken proje ve tasarımların ödüllendirilmesi için hayata geçirilen 5. ARED Ödülleri’nde en yenilikçi uygulama ve en yaratıcı tasarımlar 8 Aralık 2019’da İFM İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek FESPA Eurasia Fuarı’ndaki törenle ödüllendirilecek.