5. ARED Ödülleri 2019 İki Kategoride Gerçekleşiyor [ 06 Eylül 2019 ]


5. ARED Ödülleri 2019 İki Kategoride Gerçekleşiyor

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Endüstriyel Reklam Ürünleri Sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla, bu yıl beşincisi ARED’in V. ve VI. Dönem Başkanı Birol Fedai Onuruna düzenlenen ARED Ödülleri’19, “En İyi Endüstriyel Reklam Ödülü” ve “Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü” olmak üzere iki kategoride gerçekleşiyor.

ARED Ödülleri, Türkiye’de kısa zamanda teknolojik gelişim ve yenilikçilik anlamında rekabetçi sektörlerden biri haline gelen endüstriyel reklamcılığın kat ettiği mesafeyi kutlamak, yaratıcı, özgün ve sofistike uygulamalarla sektörde fark yaratan firmaları öne çıkarmak amaçlarıyla ilk olarak 2015 yılında gerçekleşti. En İyi Endüstriyel Reklamların ödüllendirildiği ARED Ödülleri’ne ilk yılında dokuz firmadan 14, ikinci yılında yedi firmadan 13, üçüncü yılında sekiz firmadan 20, dördüncü yılında ise dokuz firmadan toplam 15 proje katıldı.

Endüstriyel reklam ürünleri uygulamalarında tasarım, montaj, malzeme ve teknolojik entegrasyon gibi alanlarda dikkat çeken projelerin ödüllendirilmesi için hayata geçirilen ARED Ödülleri’nde bu yıl, gençlerin endüstriyel reklam ürünleri sektörüne ilgisini artırmak, sektörün kalifiye eleman arayışına destek vermek amacıyla “Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü” kategorisi açıldı. Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü’ne, reklam, tasarım, mimarlık fakültelerindeki öğrenciler ile güzel sanatlar, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin ilgili branşlarında eğitim veren liselerdeki öğrenciler başvurabilecek.

jüri tarafından yapılacak ön eleme sonucu belirlenecek üç adet En İyi Endüstriyel Reklam ve üç adet Gelecek Vadeden Tasarımcı projeleri, FESPA Eurasia 2019 Fuarı süresince, fuar katılımcıları ve ziyaretçilerin oylamalarına açılarak kazanan sıralaması en çok oy alan ürüne göre belirlenecek. Her iki kategorinin mansiyon kazananları yine jüri üyelerince belirlenecek.

Her iki kategori için de yarışmaya katılmak için www.aredodulleri.com web adresinden başvuru yapmak gerekiyor. 5. ARED Ödülleri başvuru tarihi 25 Ekim 2019’da sona eriyor.