4. Geleneksel ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri 2018’in Finalistleri Belli Oldu [ 22 Kasım 2018 ]


4. Geleneksel ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri 2018’in Finalistleri Belli Oldu
4. Geleneksel ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri 2018’in Finalistleri Belli Oldu

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED’in, endüstriyel reklam sektörünün yaratıcılık ve yenilikçilik potansiyeline dikkat çekmek ve en başarılı uygulamaları onurlandırmak amacıyla bu yıl Murat Ürünsak anısına düzenlediği 4. Geleneksel ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’nin finalistleri, yapılan ön elemeler sonucunda belirlendi. Başvuruların jüri üyelerine yarışmacı bilgilerinin gizli tutularak iletildiği ön eleme süreci, jürinin ARED’e bildirdiği bireysel ve objektif puanlamalarıyla son şeklini aldı.

Jüri üyeleri Ahmet Özdemirel (Duygu Reklam, Eskişehir), K. Halil Eligür (Standart-Tim Reklamcılık San. ve Tic. A.Ş., İstanbul), Şaban Beyler (İstanbul Reklam, İstanbul), Durmuş Karataş (Karataş Reklam San. ve Tic. Ltd. Şti., Mersin), Öğr. Gör. Murat Dorkip (Hacettepe GSF Grafik Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi, Ankara), Celalettin Kesikbaş (Eskişehir Sanayi Odası Başkanı, Lava Metal Döküm Sanayi ve Ticaret A.Ş., Eskişehir) ve Özlem Özel’in (Publicis İstanbul, İstanbul) puanlamaları sonucunda finale kalan üç başvuru: Kayseri OSB, Kaya Palazzo ve Vodafone için yapılmış projeler olarak belirlendi.

Murat Ürünsak Mansiyon Ödülü’nün Sahibi Belirlendi

Bu sene ilk kez takdim edilecek “Murat Ürünsak Mansiyon Ödülü”nün sahibi, jüri üyelerince belirlenen “A City Avm” projesi ile Ankara’dan Morova Reklam oldu.

ARED Endüstriyel Reklam Ödülü’nün birincisi, ikincisi ve üçüncüsü, jürinin belirlediği üç finalistin FESPA Eurasia 2018 Fuarı süresince, fuar katılımcıları ve ziyaretçilerinin kullandığı oylar doğrultusunda belirlenecek. Ön elemeyi geçen üç endüstriyel reklam uygulaması, 6-9 Aralık 2018 tarihlerinde İFM’de (İstanbul Fuar Merkezi) gerçekleşecek FESPA Eurasia Fuarı’nın misafirlerinin oylamasına açılacak.

Oylama, FESPA Eurasia Fuarı’nın üçüncü günü olan 8 Aralık’ta fuar kapanış saatinde sona erecek. FESPA Eurasia 2018 ziyaretçilerinin oylarıyla belirlenecek olan yarışmanın kazananı 9 Aralık’ta açıklanacak.

Murat Ürünsak adına düzenlenen 4. Geleneksel ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’nin birincisi Münih’te gerçekleşecek FESPA 2019’a 2 gün 1 gece konaklamalı çift kişilik ziyaret ödülünü kazanmanın yanı sıra FESPA Awards 2018’de ücretsiz yarışmacı olma şansını elde edecek.

Murat Ürünsak adına düzenlenen 4. Geleneksel ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’nin İkincisi, Muğla Akyaka’daki Elif Hanım Hotel & Spa’da çift kişilik tatil ödülünü ve üçüncüsü ise 1.000 TL değerinde mağaza hediye çeki ödülünün sahibi olacak.

Bu sene ayrıca oylamaya katılanlar da kazanıyor. FESPA Eurasia 2018 Fuarı sırasında, finalistlerin derecelerini belirlemek üzere oylamaya katılanlar arasından yapılacak kura çekilişi ile bir kişiye bir adet bluetooth hoparlör armağan edilecek.

Tüm FESPA Eurasia 2018 ziyaretçilerini fuar alanındaki ARED – FESPA standında bulabilecekleri, projelerin sergileneceği oy kullanma alanlarına bekliyoruz.

FESPA Eurasia Fuarı’na online ziyaretçi kaydı için tıklayınız.