22. yaşımızı taçlandırmak adına Anıtkabir'deydik! [ 30 Haziran 2022 ]


22. yaşımızı taçlandırmak adına Anıtkabir'deydik!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Endüstriyel reklamcılık sektörünü, ilk günden bugüne, büyük bir gururla temsil eden tek Dernek olan ARED, 6 Haziran 2000’de, tabelacılığın saygın bir sektör olabilmesi için örgütlenme gereksinimi duyan, çeşitliliğin, dayanışmanın ve birlikteliğin gücüne yürekten inanan bir grup sektör önderinin başlattığı hareket sayesinde kuruldu. 6 Haziran 2022 itibariyle 22. yaşını kutlayan ARED, yıldönümünü taçlandırmak adına 23 Haziran 2022 tarihinde, Anıtkabir’i ziyaret etti.

Anıtkabir Ziyareti Genç ARED ile Birlikte Yapıldı

Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Biz herşeyi gençliğe bırakacağız… Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir.” sözünü ilke edinen ARED’in Anıtkabir ziyaretine, sektörün geleceği ikinci kuşak temsilcileri olan Genç ARED ekibi de katıldı. ARED ve Genç ARED Yönetimleri, ziyarete katılan diğer sektör temsilcileriyle beraber Aslanlı Yol’dan yürüyerek Anıtkabir’e geldi. Açıkhava ve endüstriyel reklam sektörünü temsilen mozeleye çelenk takdimi yapıldı ve ARED Başkanı Şahin Acar, Genç ARED Başkanı Duygu Özdemirel Atabay ile birlikte Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Acar Anıtkabir defteri imzasına aşağıdaki metni kaydetti:

“Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk;
İlke, devrim ve görüşlerinizi kendine yol edinmiş, “Yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür!” sözünüzü prensip edinmiş, “Bütün ümidim gençliktedir!” cümlenizi benimsemiş sektör temsilcileri olarak huzurunuza geldik. 
Temellerini saygı, sevgi ve bağlılıkla attığınız bu çatının altında, bizlere duyduğunuz güveni boşa çıkarmamak adına ve emanetinizi korumak için durmadan çalışacağımıza söz vermeye geldik.
Açtığınız yolda durmaksızın yürümeye, ilim ve irfanı önceleyerek gelişmeye ve bıraktığınız eseri koruyup yücelterek gelecek kuşaklara aktarmaya ant içiyor, sizi saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz...”