2017 ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’nin Finalistleri Belli Oldu [ 15 Kasım 2017 ]


2017 ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’nin Finalistleri Belli Oldu

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED’in, endüstriyel reklam sektörünün yaratıcılık ve yenilikçilik potansiyeline dikkat çekmek ve en başarılı uygulamaları onurlandırmak amacıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’nin finalistleri yapılan ön elemeler sonucunda belirlendi.

Başvuruların jüri üyelerine yarışmacı bilgilerinin gizli tutularak iletildiği ön eleme süreci, jürinin ARED’e bildirdiği bireysel ve objektif puanlamalarının ARED’de değerlendirmesiyle son şeklini aldı.

Jüri üyeleri Ahmet Özdemirel (Duygu Reklam), K.Halil Eligür (Standart-Tim Reklamcılık San. ve Tic. A.Ş.), Oğuz Peker (Sistem Reklamcılık A.Ş.), Mehmet Pehlivan (Pehlivan Reklam San. ve Tic. Ltd. Şti.), Doç. Dr. Elçin Tezel (Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölüm Başkanı), Emre Sarar (Sarar, CEO) ve Serkan Gündüz’ün (Cereyan Medya) puanlamaları sonucunda finale kalan üç başvuru: Expo 2017 Astana, The Land Of Legends, ABS Alüminyum için yapılmış projeler olarak belirlendi.

ARED Endüstriyel Reklam Ödülü’nün kazananı, jürinin belirlediği üç finalistin FESPA Eurasia 2017 Fuarı süresince, fuar katılımcıları ve ziyaretçilerinin kullandığı oylar ışığında belirlenecek. Ön elemeyi geçen üç endüstriyel reklam uygulaması, 7-10 Aralık 2017 tarihlerinde CNR Expo’da gerçekleşecek FESPA Eurasia Fuarı’nın misafirlerinin oylamasına açılacak.

Oylama FESPA Eurasia Fuarı’nın üçüncü günü olan 9 Aralık’ta fuar kapanış saatinde sona erecek. FESPA Eurasia 2017 ziyaretçilerinin oylarıyla belirlenecek olan yarışmanın kazananı 10 Aralık’ta açıklanacak.

3. ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’nin kazananı Berlin’de gerçekleşecek FESPA 2018’e 2 gün 1 gece konaklamalı çift kişilik ziyaret ödülünü kazanmanın yanı sıra FESPA Awards 2018’de ücretsiz yarışmacı olma şansını elde edecek.

Tüm FESPA Eurasia 2017 ziyaretçilerini fuar alanında ve ARED-FESPA standında bulabilecekleri, projelerin sergileneceği oy kullanma alanlarına bekliyoruz.