2016 ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’nin Finalistleri Belli Oldu [ 23 Kasım 2016 ]


2016 ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’nin Finalistleri Belli Oldu

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED’in, endüstriyel reklam sektörünün yaratıcılık ve yenilikçilik potansiyeline dikkat çekmek ve en başarılı uygulamaları onurlandırmak amacıyla ilkini geçen sene düzenlediği ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’nin bu seneki finalistleri yapılan ön elemeler sonucunda belirlendi.

Başvuruların jüri üyelerine yarışmacı bilgilerinin gizli tutularak iletildiği ön eleme süreci, jürinin ARED’e bildirdiği bireysel ve objektif puanlamalarının ARED’de değerlendirmesiyle son şeklini aldı.

Jüri üyeleri Ahmet Özdemirel (Duygu Reklam), Prof. Dr. Ali Murat Vural (Bersay İletişim Grubu),  Birol Fedai (Sistem Printing Company), Can Bekçi (MEC Global Türkiye), Mehmet Özbakır (Gama Reklam), Volkan Tahmazoğlu (Sütaş A.Ş.) ve Yaşar Güvenen’in (AION) puanlamaları sonucunda finale kalan üç başvuru: Doğtaş/İstikbal/Bellona Mobilya, Forum Kayseri Alışveriş Merkezi ve Voyage Sorgun için yapılmış projeler olarak belirlendi.

ARED Endüstriyel Reklam Ödülü’nün kazananı, jürinin belirlediği üç finalistin FESPA Eurasia 2016 Fuarı süresince, fuar katılımcıları ve ziyaretçilerinin kullandığı oylar ışığında belirlenecek. Ön elemeyi geçen üç endüstriyel reklam uygulaması, 8-11 Aralık 2016 tarihlerinde CNR Expo’da gerçekleşecek FESPA Eurasia Fuarı’nın misafirlerinin oylamasına açılacak.

Oylama FESPA Eurasia Fuarı’nın üçüncü günü olan 10 Aralık’ta fuar kapanış saatinde sona erecek. FESPA Eurasia 2016 ziyaretçilerinin oylarıyla belirlenecek olan yarışmanın kazananı 11 Aralık’ta açıklanacak.

2. ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’nin kazananı Hamburg’da gerçekleşecek FESPA 2017’ye 2 gün 1 gece konaklamalı çift kişilik ziyaret ödülünü kazanmanın yanı sıra FESPA Awards 2017’de ücretsiz yarışmacı olma şansını elde edecek.

Tüm FESPA Eurasia 2016 ziyaretçilerini fuar alanında ve ARED-FESPA standında bulabilecekleri, projelerin sergileneceği oy kullanma alanlarına bekliyoruz.