2014-15 Öğretim Yılı ARED Eğitimleri Başladı [ 18 Kasım 2014 ]


2014-15 Öğretim Yılı ARED Eğitimleri Başladı
2014-15 Öğretim Yılı ARED Eğitimleri Başladı
2014-15 Öğretim Yılı ARED Eğitimleri Başladı
2014-15 Öğretim Yılı ARED Eğitimleri Başladı

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED’in girişimleri ve  ARED Okullarla İlişkiler ve Eğitim Komitesi’nin organizasyonuyla düzenlenen, “Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı” öğrencilerinin sektörel bilgi ve tecrübelerini geliştirmek, kişisel gelişimlerine destek vermek amacıyla gerçekleştirilen ARED Eğitimleri, 2014-2015 öğretim yılında da hız kesmeyecek.İstanbul Bayra

mpaşa İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yeni eğitim öğretim yılının ilk sunumunu 3 Kasım 2014 tarihinde İstanbul Reklam’dan Şaban Beyler gerçekleştirdi. Şaban Beyler, öğrencilere “Sektörde Kullanılan Malzemeler” ve “Sektörde Kullanılan Makinalar” konulu iki seminer verdi.

İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitimleri, 10 Kasım’da Şirvan Reklam’dan Edip Şirvan tarafından yapılan, uygulamalı “Paslanmaz Kutu Harf Yapımı” semineriyle devam etti.

ARED İzmir Mersinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ARED Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı öğrencileri her Çarşamba, Müjgan Eminoğlu’ndan iki saatlik Grafik Tasarım dersi alacaklar. Eğitimlerin ilki 15 Ekim’de gerçekleştirildi.

Mersin M.T.A.L.’de sunum gerçekleştiren ilk ARED eğitim gönüllüsü ise aynı zamanda Genç Aredliler Yönetim Kurulu Üyesi olan Süstaş Süsler A.Ş.’den Mert Ünveren oldu. Mert Ünveren, 6 Kasım 2014 tarihinde saat 13:00 – 15:00 arasında “Malzeme Bilgisi” semineri düzenlendi.

7 Kasım 2014 tarihinde ise, saat 13:00 – 15:00 arasında, sunumunu Sistem Printing Company’den Neslihan Akın’ın gerçekleştirdiği “İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı Yasasını Tanıyalım” konulu seminer düzenlendi.  ARED Okullarla İlişkiler ve Eğitim Komitesi Başkanı Birol Fedai de seminere eşlik etti.

Yine Mersinli M.T.A.L.’de 13 Kasım Perşembe saat 13.00-15.00 arasında Pak Ortak Güvenlik San. ve Ltd. Şti.’nden Ebru Yolasığmaz Karabacak’ın (C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı) sunumu ile “İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı Yasasının İşyerleri ve Çalışanlarına Getirdiği Yükümlülükler, Uygulamalar ve Cezalar” konulu eğitim düzenlendi. Bölüm öğrencilerinin yanısıra sektöre de açık olan eğitime ARED İzmir İl Temsilcisi Nazım Kaytan (Çığır Reklam) ve Doğan Reklam temsilcisi katıldılar.

Eğitimler, 14 Kasım’da İzmir Mersinli MTAL ARED Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı öğrencileri için sunumunu Üstünler Reklam’dan Kenan Tekbacak’ın yaptığı “Led Teknolojisi Uygulamaları” semineri ile devam etti.

Tüm eğitim gönüllülerimize teşekkür ederiz.