CNC Router’lar 3D Kesim Kolaylıkları


CNC Router’lar 3D Kesim Kolaylıkları

Açıkhava reklamcılığı sektöründe tabela imalatında CNC router’lar bizim için olmazsa olmazdır. Hepimiz yenilikçi olmanın faydalarını bilmemize, farkında olmamıza rağmen çoğumuz kolay olduğu için standart ve alışılmış tasarımlar, tabelalar yapıyoruz. 3D işleme oldukça zor, tasarlama, programlama ve uzun süreli kesim zamanı derken çoğumuz yeniliklerden uzak duruyoruz. Fakat özel olarak tasarlanmış CNC router bıçaklarıyla işinizi oldukça kolaylaştırabilir, aynı zamanda hızlandırabilirsiniz.

Örneklerde görülebileceği üzere bıçakların fiziki yapılarından dolayı kestiğiniz malzemeye açtığı kanallar sayesinde oldukça hoş, dikkat çekici ve yenilikçi tasarımlar yapabilirsiniz. Yapmanız gereken kesim öncesi bıçağınızı inceleyip açı, genişlik ve uzunluk ölçülerini bilmeniz ve hayal etmeniz yeterli.

Makinenizin 3D işleme özelliği olmasa bile bu tarz bıçaklar sayesinde kolayca ve hızlı bir şekilde göz alıcı tasarımlar ve tabelalar yapabilirsiniz. Bu işlemleri daha sağlıklı ve kolay şekilde yapabilmek için makinelerinizin periyodik bakımlarını düzenli bir şekilde yapmayı unutmamalısınız.


Yorumlar


Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmamış.
İlk Siz Yorum Yazın!

Yorumunuzu Bizimle Paylaşın